Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Netflix: 5 τίτλοι που πρέπει να δείτε

Ελλάδα 6:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Netflix: 5 τίτλοι που πρέπει να δείτε

ΝΕΑ

Netflix: 5 τίτλοι που πρέπει να δείτε

ΝΕΑ

Μέρες καραντίνας, καιρός για… Νetflix με ταινίες και σειρές που αξίζουν την προσοχή σας.

Advertisement
Advertisement

Η βιβλιοθήκη του Netflix έχει -αναμφίβολα- την τιμητική της, ωστόσο είναι σχεδόν αδύνατον να έχετε παρακολουθήσει όλες τις ταινίες, τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ που υπάρχουν μέσα στο ψηφιακό βίντεοκλάμπ. Γι’αυτό -λόγω της… δύσκολης αναζήτησης της πλατφόρμας- σάς σερβίρουμε 5 τίτλους, που αξίζουν να δείτε (εάν δεν έχετε δει ήδη) ώστε να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας.

1. Car Masters: Rust to Riches (σειρά)
Ενδιαφέρουσα σειρά, η οποία δείχνει τους γεμάτο ζωντάνια μηχανικούς του συνεργείου Gotham να επισκευάζουν κάθε λογής αυτοκίνητα και φορτηγά. Βρίσκουν και αναβαθμίζουν τα οχήματα σε τέτοιο βαθμό που πλέον θεωρούνται… “χρυσωρυχεία”.

Advertisement
Advertisement

 

2. Φάντζιο: Ο άνθρωπος που δάμασε τους τέσσερις τροχούς (ντοκιμαντέρ)
Ένας από τους ¨βασιλιάδες” της Formula 1 ήταν και ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο. Είχε κερδίσει 5 παγκόσμια πρωταθλήματα στις αρχές της δεκαετίας του 50, πριν ακόμα καθιερωθούν τα μέτρα ασφαλείας που όλοι γνωρίζουμε.

Advertisement

 

3. Formula 1 Οδηγός επιβίωσης (Σειρά)
Οδηγοί, μάναντζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Formula 1.

Advertisement

 

4. Ο οδηγός ή Wheelman (ταινία)
Μια καλογυρισμένη ταινία με σασπένς και δράση. Ο οδηγός μιας “ερασιτεχνικής” ομάδας ληστών επιστρατεύει τις ικανότητες και την εξυπνάδα του, όταν λαμβάνει σοκαριστικές εντολές τηλεφωνικά από έναν άγνωστο.

Advertisement

 

5. APEX: Η ιστορία των hypercar (ντοκιμαντέρ)
Είναι ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τον Christian von Koenigsegg και πώς ένας οραματιστής κατασκευαστής αυτοκινήτων παρουσιάζει ένα υπεραυτοκίνητο χαμηλής κατανάλωσης και υψηλών επιδόσεων με ανταγωνιστές ονόματα όπως Ferrari και Porsche.