Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Netflix: Οι 10 πιο γκαζιάρικες ταινίες που πρέπει να δείς!

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Netflix: Οι 10 πιο γκαζιάρικες ταινίες που πρέπει να δείς!

ΝΕΑ

Netflix: Οι 10 πιο γκαζιάρικες ταινίες που πρέπει να δείς!

ΝΕΑ

Το netflix έχει πάρει “φωτιά” τόσο σε επισκεψιμότητα όσο και σε συνδρομητές.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, μιας και πολλοί επιλέγουν τη διάσημη πλατφόρμα για να σκοτώσουν την ώρα τους στην εποχή της… καραντίνας.

Εμείς επιλέξαμε 10 τίτλους με αυτοκίνητα που θα σας κάνουν μεν να νοσταλγήσετε τις στιγμές σας με το αγαπημένο σας όχημα, αλλά -παράλληλα- θα περάσετε όμορφα μέσα στο σπίτι.

1.The Italian Job
Μια από τις πιο γνωστές ταινίες, όπου συναντάμε τα αγαπημένα MINI Cooper να επιχειρούν μια δύσκολη ληστεία αλά… ιταλικά!

Advertisement
Advertisement

2.6 Underground
Αναμφίβολα, σαν ταινία μπορεί να μην σας εντυπωσιάσει, μιας και ο Michael Bay έβαλε την φαντασία του να οργιάσει φτάνοντας στα όρια του σουρεάλ, ωστόσο η καταπράσινη Alfa Romeo Giulia QV κλέβει την παράσταση.


3.Need For Speed

Αν και θα περίμενε κανείς ότι θα είναι μια βαρετή ταινία, μιας και προέρχεται από το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, αλλά ο Aaron Paul ανέβασε την ταινία σε υψηλό επίπεδο.


4.Wheelman

Εξαιρετική σκηνοθεσία και με σενάριο που έχει ενδιαφέρον. Σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος και ας είναι γυρισμένο το 95% της ταινίας μέσα σε αυτοκίνητο.

Advertisement


5.Senna

Δεν χρειάζεται συστάσεις. Ένας από τους καλύτερους οδηγούς Formula 1 όλων των εποχών, τούλάχιστον για κάποιους…


6.Comedians in Cars Getting coffee

Μια σειρά του διάσημου Seinfield, ο οποίος είναι λάτρης του αυτοκινήτου και μάλιστα διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές οχημάτων. Χρησιμοποιεί τα αυτοκίνητα για να πάει για… καφέ παρέα με έναν διάσημο.

Advertisement


7.Dirt

Μια φρέσκια ταινία (2018) με αγώνες off-road και σενάριο που έχει ενδιαφέρον.


8.Formula 1 Drive to Survive

Οδηγοί, μάναντζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Formula 1.


9.Apex The story of the Hypercar

Είναι ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τον Christian von Koenigsegg και πώς ένας οραματιστής κατασκευαστής αυτοκινήτων παρουσιάζει ένα υπεραυτοκίνητο χαμηλής κατανάλωσης και υψηλών επιδόσεων με ανταγωνιστές ονόματα όπως Ferrari και Porsche.

Advertisement


10.The Transporter Refueled

Ναι, δεν είναι ο Jason Statham. Στο συγκεκριμένο Transporter είναι διαφορετικός ο πρωταγωνιστής, αλλά ίδια η μάρκα του αυτοκινήτου. Ο “οδηγός” είναι μέσα στο Audi S8 και προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και τους επιβάτες του.