Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα πράξει η VW με το νέο Tiguan;

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα πράξει η VW με το νέο Tiguan;

ΝΕΑ

Τι θα πράξει η VW με το νέο Tiguan;

ΝΕΑ

Στη Volkswagen σαφώς και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, παρατηρώντας τους ανταγωνιστές τους να λανσάρουν ο ένας μετά τον άλλον τα δικά τους μικρά SUV. Άλλωστε η γερμανική μάρκα συχνά καθορίζει τις εξελίξεις και δεν τις ακολουθεί απλά. Πέρα όμως από το αναμενόμενο μικρό Taigun, εργάζονται πυρετωδώς και πάνω στον αντικαταστάτη του μεγαλύτερου Tiguan.

Advertisement
Advertisement

Το compact SUV των Γερμανών έχει καταγράψει σημαντικές πωλήσεις μέχρι σήμερα, όμως έχει έρθει η στιγμή να ανανεωθεί ριζικά. Πέρα λοιπόν από το σχεδιαστικό φρεσκάρισμα (το εικονιζόμενο πρωτότυπο Cross Coupe μας δίνει μία ιδέα) θα έχει καλύτερα εκμεταλλεύσιμο εσωτερικό και βελτιωμένους κινητήρες. Το νέο Tiguan θα κυκλοφορήσει βέβαια τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και ως 4×4.

Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων θα περιλαμβάνει τα γνωστά TSI και TDI σύνολα, με εύρος χωρητικότητας από το 1,4 έως τα 2 lt. Θα δούμε έκδοση BlueMotion αλλά και υβριδική και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στόχος είναι να παρουσιαστεί Tiguan με εκπομπές ρύπων κάτω από το «ψυχολογικό» και όχι μόνο φράγμα των 100 g/km.Η νέα γενιά του compact SUV της Volkswagen αναμένεται να είναι έτοιμη προς τα τέλη του 2014 ή το αργότερα στις αρχές του 2015.

Βέβαια το ερωτημα παραμένει: Το νέο Tiguan θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές της Ευρώπης; Θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα;

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο της Ελλάδας. Το NewsAuto.gr!

 

Advertisement

 

 

Advertisement