Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο «Ζ» από τη Nissan

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο «Ζ» από τη Nissan

ΝΕΑ

Νέο «Ζ» από τη Nissan

ΝΕΑ

Η Nissan φαίνεται πως ετοιμάζει νέο μοντέλο για να διαδεχτεί το 370Ζ, με μετράει ήδη μια δεκαετία στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα πρωτότυπο, χωρίς ιδιαίτερο καμουφλάζ στο αμάξωμα (άλλωστε, τα σημαντικά αναμένεται να βρίσκονται κάτω από αυτό…) «συνελήφθη» από τον «κατασκοπευτικό φακό» να κάνει δοκιμές στην πίστα του Nurburgring. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την παρουσίαση του 370Ζ, με το οποίο η Nissan είχε εκπροσώπηση στην κατηγορία των sport  coupe αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Από τις πρώτες εικόνες, βλέπουμε πως το αυτοκίνητο που δοκιμάζεται, έχει περισσότερους αεραγωγούς στον εμπρός προφυλακτήρα και αυτό με τη σειρά του, κάτι «καλό» σημαίνει για τον κινητήρα κάτω από το εμπρός καπό. Καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο παραπάνω από τη Nissan, μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Έτσι λοιπόν, μια από τις πιο πιθανές προς επιβεβαίωση φήμες, είναι το να έχει μεγάλη συγγένεια το νέο coupe της Nissan με το G60 της Infiniti- κάτι που είχε γίνει με τις τα 350Z και G37, των Nissan και Infiniti αντίστοιχα.

Advertisement

Ένα πιθανό όνομα για το μοντέλο που αναμένεται να δούμε, είναι το Ζ400. Οι φήμες θέλουν τον κινητήρα να είναι V6 3λιτρος twin-turbo με απόδοση κοντά στους 400 ίππους. Ούτως ή άλλως, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να περιμένουμε νέα δεδομένα για το αναμενόμενο μοντέλο, μια και αυτό πρόκειται να το δούμε σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, αν όχι στην τελική του μορφή, κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Advertisement