Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο VW Touareg: Αποκάλυψη το 2018

Ελλάδα 9:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο VW Touareg: Αποκάλυψη το 2018

ΝΕΑ

Νέο VW Touareg: Αποκάλυψη το 2018

ΝΕΑ

Στα μέσα της επόμενης χρονιάς θα αποκαλυφθεί η νέα γενιά του Touareg. H VW ήδη κάνει δοκιμές εξέλιξης πάνω στο μοντέλο και μας ετοιμάζει ένα άκρως ενδιαφέρον τεχνολογικά σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των μεγάλων SUV είναι κάτι περισσότερο από έντονος. Μεγάλοι premium παίχτες παρουσιάζουν συνεχώς νέα μοντέλα, με σύγχρονες τεχνολογίες και άπλετη ποιότητα. Σε αυτό το σκηνικό, η VW θα μας παρουσιάσει μέσα στο 2018 την 3η γενιά του Touareg. Ένα μοντέλο που κατάφερε να αποσπάσει μερίδια στη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και να αποτελέσει σημείο αναφοράς με τις off road δυνατότητές του.Από τα όσα μπορούμε να διακρίνουμε μέσω των κατασκοπευτικών φωτογραφιών του καμουφλαρισμένου αμαξώματος, το νέο Touareg θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα αποκτήσει πιο δυναμική εμφάνιση (θα έχει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο T-Prime).

Το μοντέλο θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα MLB, που χρησιμοποιεί η νέα γενιά του Audi Q7, γεγονός που σημαίνει ότι αναμένουμε δυναμικότερη οδική συμπεριφορά σε σχέση με το παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Στη βάση των μηχανικών συνόλων περιμένουμε τον 3λιτρο TDI με ισχύ στα 270 άλογα, ενώ αργότερα θα προστεθεί στην γκάμα και μια plug in υβριδική έκδοση (2λιτρο TSI βενζίνης  σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ 150 ίππων).