Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο VW T-Cross σε έκδοση GTI

Ελλάδα 8:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο VW T-Cross σε έκδοση GTI

ΝΕΑ

Το νέο VW T-Cross σε έκδοση GTI

ΝΕΑ

Πως θα σας φαινόταν στο μέλλον μία σπορ έκδοση του νέου κόμπακτ crossover της VW, T-Cross; Ο γνωστός ψηφιακός καλλιτέχνης XTomi μας δείχνει τη δική του έμπνευση, που αν μη τι άλλο είναι αρκούντως ενδιαφέρουσα.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Βασισμένο στην πλατφόρμα MQB Α0 του Polo, το T-Cross ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα του μεγαλύτερου T-Roc, διαθέτοντας μικρότερες διαστάσεις. Όντας ένα μοντέλο της VW, δεν λείπουν στοιχεία όπως τα χαρακτηριστικά εμπρός φωτιστικά σώματα και η εταιρική γρίλια. Το προσθιοκίνητο γερμανικό crossover θα διατίθεται με κινητήρες από 95 έως και 150 ίππους. Πιο συγκεκριμένα η γκάμα των βενζινοκίνητων  εκδόσεων περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο TSI του 1,0 λίτρου με 95 και 115 ίππους, καθώς και τον TSI EVO των 1,5 λίτρων και 150 ίππων. Σε ότι αφορά τις diesel εκδόσεις προς το παρόν υπάρχει ο 1,6 TDI των 95 ίππων.

-148-chariatis-530

Σε ότι αφορά την υποτιθέμενη έκδοση GTI, που βάση της εικόνας του XTomi ξεχωρίζει από τις μεγαλύτερες ζάντες και αεραγωγούς, χαμηλότερο ύψος και τα αντίστοιχα λογότυπα, θα είναι εφοδιασμένη με τον τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα των 200 ίππων και 32,6 kgm ροπής, που μας είναι γνωστός από την κορυφαία έκδοση Polo GTI.Το εάν θα βγει ή όχι στην παραγωγή η συγκεκριμένη έκδοση του VW T-Cross, είναι ακόμα άγνωστο.

Advertisement

volkswagen-t-cross-adb6c77c-chariatis-640