Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο VW Camper Van: Βασιλικές ανέσεις επί τροχών

Ελλάδα 12:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο VW Camper Van: Βασιλικές ανέσεις επί τροχών

ΝΕΑ

Νέο VW Camper Van: Βασιλικές ανέσεις επί τροχών

ΝΕΑ

Η Volkswagen θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Caravan Salon 2018, στο Ντίσελντορφ, το νέο της αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, που βασίζεται στο πάτωμα του επαγγελματικού Crafter. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί τη σημαντικότερη εκδήλωση στον κόσμο για το τροχόσπιτο και τον κατασκηνωτικό τουρισμό.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο μοντέλο εμπνέεται σχεδιαστικά από το πρωτότυπο California XXL, συνδέοντας το παρόν με το παρελθόν, τιμώντας τον συγκεκριμένο κωδικό, που έκανε την πρεμιέρα πριν από τριάντα χρόνια, στο μοντέλο T6, που βασιζόταν στο 3ης γενιάς «Bulli». Αλλά η πραγματική μαγεία κρύβεται στο εσωτερικό. Στην ευρύχωρη καμπίνα του, υπάρχουν ένα άνετο καθιστικό και μια πολυτελή τραπεζαρία, αλλά και ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με ντους, νεροχύτη και τουαλέτα. Οι χρήστες του νέου camper της VW έχουν επίσης περιστρεφόμενα κατά 180ο μοίρες εμπρός και πίσω καθίσματα, καθώς και ένα διπλό κρεβάτι με μήκος σχεδόν δύο μέτρων.

6f9606a8-vw-new-camper-van-teaser-1 (1)-chariatis-530

Το γερμανικό camper διαθέτει επίσης μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστία αερίου και ψυγείο, ενώ δεν ξεχνάμε τους εν αφθονία χώρους αποθήκευσης, την  ηλεκτρική οροφή, τον ελεγχόμενο κλιματισμό καμπίνας, τα διπλά τζάμια και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.