Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Volvo S60 πιάνεται από τον κατασκοπευτικό φακό

Ελλάδα 10:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Volvo S60 πιάνεται από τον κατασκοπευτικό φακό

ΝΕΑ

Το νέο Volvo S60 πιάνεται από τον κατασκοπευτικό φακό

ΝΕΑ

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Volvo S60 είχε κυκλοφορήσει στο Twitter από τον CEO της εταιρίας, Hakan Samuelsson και σήμερα μια νέα κατασκοπευτική φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στην φωτογραφία που αποκάλυψε του σουηδικό Μέσο Teknikens Varld, φαίνεται καθαρά το νέο S60 που πρόκειται να παρουσιαστεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν την αναμενόμενη αισθητική συνάφεια με το επίσης νέο V60 αλλά και με το μεγαλύτερο S90, τουλάχιστον σε ότι αφορά το σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Αν και η Volvo είναι ακόμα φειδωλή με τις πληροφορίες σχετικά με το S60, γνωρίζουμε ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα SPA και πως θα έχει αυξημένες διαστάσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Σε ότι αφορά τους κινητήρες αναμένουμε την παρουσία του 2λιτρου πετρελαιοκινητήρα με 150 και 190 ίππους καθώς και οι βενζινοκίνητες εκδόσεις Τ5 και Τ6 με την τελευταία να φθάνει τους 310 ίππους. Επίσης πιθανότατα όπως και στο V60 θα υπάρχουν δύο υβριδικές εκδόσεις με την κορυφαία να αποδίδει συνδυαστικά 340 ίππους, ενώ κάποια χρονική στιγμή θεωρείται δεδομένη και η έλευση μιας έκδοσης Polestar.

Το S60 θα παράγεται στο Ρίτζβιλ, στη Νότια Καρολίνα στο νέο εργοστάσιο της Volvo με δυνατότητα παραγωγής 60.000 μονάδων το χρόνο.

Advertisement
Advertisement