Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο video για το SUV της Bentley

Ελλάδα 0:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο video για το SUV της Bentley

ΝΕΑ

Νέο video για το SUV της Bentley

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που όλοι δυσκολεύονται να θυμηθούν το όνομά του, και ακόμη περισσότερο να το προφέρουν, είναι το Bentayga. Το μεγάλο υπερπολυτελές SUV θα κυκλοφορήσει το 2016

Advertisement
Advertisement

και η Bentley πιστεύει ότι οι επιδόσεις του θα αναγκάσουν όλους να μιλούν για αυτό. Ακόμη και αν κάνουν λάθος την πρώτη φορά.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στο νέο video, η βρετανική μάρκα – θυγατρική πλέον του Ομίλου Volkswagen – παρουσιάζει ορισμένες λεπτομέρειες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο περιστροφικός διακόπτης για το σύστημα πρόσφυσης ανάλογα με το έδαφος, η κεντρική κονσόλα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το σύστημα head-up display που παρέχει πληροφορίες στον οδηγό, χωρίς αυτός να πάρει τα μάτια του από το δρόμο. Το μεγάλο SUV επιδόσεων αναμένεται να εφοδιάζεται με το θηριώδη W12 των 6 lt, απόδοσης κοντά στα 600 PS.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα Bentayga αποτελεί αναφορά τόσο στον Walter Owen Bentley, τον ιδρυτή της εταιρείας, αλλά και σε φυσικά τοπία του πλανήτη μας. Στο Taiga, το οικοσύστημα που καλύπτει μεγάλος μέρος του βόρειου ημισφαιρίου και στο βράχο Bentayga στις Κανάριες Νήσους. «Το όνομα Bentayga αντιπροσωπεύει αυτό που το δικό μας SUV θα κάνει καλύτερα από κάθε άλλο αυτοκίνητο: θα συνδυάζει την κορυφαία πολυτέλεια με εξαιρετικές επιδόσεις», είχε σχολιάσει ο Wolfgang Durheimer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley Motors.