Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris Sedan όχι όμως για Ευρώπη

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Toyota Yaris Sedan όχι όμως για Ευρώπη

ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris Sedan όχι όμως για Ευρώπη

ΝΕΑ

Η Toyota αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή της sedan έκδοσης του Yaris, η οποία φέρει κυρίως αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμά της, αλλά και ενισχύσεις στο πεδίο του εξοπλισμού. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον των παραπάνω η ανανεωμένη σεντάν έκδοση του Yaris αλλάζει και την ονομασία της, αφού πλέον δεν ονομάζεται «Yaris iA», αλλά απλούστερα «Yaris Sedan». Τεχνικά και μηχανικά το μοντέλο συνεχίζει να βασίζεται πάνω στο Mazda 2, προοριζόμενο και πάλι για την αγορά της Βορείου Αμερικής και όχι για την Ευρώπη.

Προχωρώντας τώρα πιο αναλυτικά στις αλλαγές του, αυτές αισθητικά αφορούν στη νέα κυψελλωτή γρίλια της μάσκας και στη διαφορετική σχεδίαση στο χαμηλότερο τμήματα του εμπρόσθιου προφυλακτήρα. Επίσης, νέας σχεδίασης είναι οι ζάντες των 16 ιντσών του Yaris Sedan.

Στο εσωτερικό, οι μόνες επεμβάσεις αφορούν στις επενδύσεις από μαύρη λάκα πιάνου και στο περισσότερο χρώμιο που συναντούμε στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και στους αεραγωγούς. Ενισχύσεις έχουμε και στο πεδίο του εξοπλισμού, τόσο σε ό,τι αφορά στην άνεση όσο και στην ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Yaris Sedan 640b

Ο κινητήρας, είναι ο ίδιος ατμοσφαιρικός 1.500άρης βενζινοκινητήρας των 106 ίππων, που υπήρχε και στο προ-ανανέωσης μοντέλο, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 6άρι αυτόματο. Υπάρχει μάλιστα και επιλογή «Sport» για ακόμη καλύτερες απόκριση.

Το νέο Toyota Yaris Sedan θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η οποία ανοίγει τις πύλες της αυτή την εβδομάδα.

Advertisement

Yaris Sedan 640