Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

ΝΕΑ

Νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

ΝΕΑ

Όπως λέει και το όνομά του, το νέο RAV4 Hybrid Black Edition έχει μονόχρωμη εμφάνιση, που κάνει το μεσαίο SUV της Toyota να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Advertisement
Advertisement

Νέα ειδική έκδοση για το RAV4 με δυναμικό μονόχρωμο φινίρισμα μέσα και έξω.

Αμάξωμα σε Midnight Μαύρο χρώμα με ταιριαστή μαύρη μπροστινή μάσκα και προφυλακτήρες, διακοσμητικά, προστατευτικά, skirts και σπόιλερ. Τροχοί από γυαλιστερό μαύρο αλουμίνιο 19 ιντσών και μαύρη, υψηλής ποιότητας ταπετσαρία από συνθετικό δέρμα με γκρι ραφές.

Advertisement
Advertisement

Το βαθύ Midnight Black χρώμα τονίζει τις γωνίες και τις όψεις του αμαξώματος και ενισχύεται από τη χρήση ταιριαστών στοιχείων και διακοσμητικών όλα σε μαύρο χρώμα. Η μπροστινή σίτα στην «μάσκα» και αυτή στους αεραγωγούς, οι προφυλακτήρες, τα καπάκια των καθρεπτών των θυρών, τα πίσω διακοσμητικά είναι όλα μαύρα, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών έχουν επίσης γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Μόνο το έμβλημα της Toyota και τα διακριτικά του μοντέλου (πίσω) διακόπτουν την κυριαρχία του μαύρου και είναι χρωμιωμένα.

Στην καμπίνα, τα καθίσματα είναι επενδυμένα με μαύρο συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας με γκρι ραφές. Αυτό συνδυάζεται με τη μαύρη επένδυση και τις ταπετσαρίες (μέρος των κανονικών προδιαγραφών του RAV4) δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην καμπίνα. Ο στάνταρ και προαιρετικός εξοπλισμός είναι αυτός του μοντέλου RAV4 Style και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: Έξυπνους αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα 360 μοιρών, ψηφιακό καθρέφτη οπισθοπορείας, σύστημα ήχου premium JBL εννέα ηχείων με DAB και ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου. Επιπλέον το Toyota Safety Sense και οι εφαρμογές για smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto είναι και αυτές στάνταρ.

Advertisement

Το νέο RAV4 Hybrid Black Edition είναι διαθέσιμο για παραγγελίες με παραδόσεις σε πελάτες από τον Οκτώβριο του 2020.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι τελικά το Toyota RAV4 TRD Off-Road;

Η Modellista περιποιείται το Toyota RAV4