Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser του πρωτότυπου της Borgward

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser του πρωτότυπου της Borgward

ΝΕΑ

Νέο teaser του πρωτότυπου της Borgward

ΝΕΑ

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης πλησιάζει (διεξάγεται 14 με 24 Σεπτεμβρίου) και η Borgward έδωσε στη δημοσιότητα και ένα δεύτερο teaser του πρωτότυπου το οποίο σκοπεύει να παρουσιάσει εκεί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει όταν σας δείξαμε την πρώτη teaser εικόνα (δείτε τη πατώντας εδώ), το εν λόγω μοντέλο θα αποτελέσει τη σύγχρονη εκδοχή της ιστορικής Borgward Isabella! Εξ ου και η λεζάντα που συνοδεύει τη νέα εικόνα: «(Αυτή) Επιστρέφει! Μέρος Δεύτερο».

Αυτή τη φορά, η οπτική γωνία δεν αφορά στο εμπρός μέρος με το καμπυλωτό καπό και τους μεγάλους θόλους των τροχών. Αντίθετα, μας δείχνει το πλαϊνό και το πίσω μέρος, όπου είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα η αναγεννημένη μάρκα μας έχει δείξει έως τώρα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο δημιούργημα του εγγονού του Carl Borgward, Christian, φαντάζει αρκετά σπορτίφ, αφήνει υποσχέσεις για Τύπου Gull wing πόρτες ενώ αίσθηση προκαλεί η αεροδυναμική πάνω από τον θόλο του πίσω τροχού.

Παρότι η Borgward που πριν από δύο χρόνια, πάλι στη Φρανκφούρτη, είχε επιστρέψει με το BX7 , δεν έχει γνωστοποιήσει περισσότερα, είναι πλέον σαφές πως δεν μιλάμε για ένα παραδοσιακό SUV αλλά για ένα πιο δυναμικό όχημα.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε περισσότερα!