Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Borgward ετοιμάζει εντυπωσιακό concept car!

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Borgward ετοιμάζει εντυπωσιακό concept car!

ΝΕΑ

Η Borgward ετοιμάζει εντυπωσιακό concept car!

ΝΕΑ

Μπορεί να περιμένουμε πως και πως τις καλοκαιρινές μας διακοπές αλλά το μυαλό κάθε γνήσιου petrolhead εστιάζει στο επόμενο μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης. Αυτό δεν είναι άλλο από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που διεξάγεται από τις 14 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Εκεί θα δούμε πολλά νέα μοντέλα παραγωγής, θα δούμε όμως και εντυπωσιακά πρωτότυπα οχήματα! Στη δεύτερη κατηγορία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει η Borgward που μοιράστηκε μία teaser εικόνα που αφήνει πολλές υποσχέσεις!

Η επιλογή των αποκαλυπτηρίων στην ΙΑΑ 2017 δεν είναι τυχαία – εκεί η αναγεννημένη μάρκα έδειξε το 2015 το πρώτο της νέο όχημα μετά από μισό αιώνα: το BX7! Φαίνεται πως ο εγγονός του Carl Borgward, Christian, έχει βρει τον τρόπο να συνεχίσει χωρίς προβλήματα την κληρονομιά του παππού του.

Advertisement
Advertisement

Νέο πρωτότυπο λοιπόν, από το οποίο βλέπουμε μόνο κομμάτι του πρόσθιου μέρους. Ωδή στη καμπύλη, με μεγάλους θόλους τροχών και το σήμα της εταιρείας να δεσπόζει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται να είτε υβριδική είτε ηλεκτρική τεχνολογία και θα αποτελέσει τη βάση για ένα μοντέλο παραγωγής που θα δούμε τα επόμενα χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ένα μοντέλο που θα αποτελέσει τη σύγχρονη εκδοχή της επιτυχημένης Borgward Isabella!