Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser για την Alpine

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser για την Alpine

ΝΕΑ

Νέο teaser για την Alpine

ΝΕΑ

Η Alpine έδωσε στην δημοσιότητα την φωτογραφία που βλέπετε με το αλπικό τοπίο, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως η διαδικτυακή πρεμιέρα του νέου σπορ μοντέλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η Alpine, η οποία ανήκει στην Renault, μας υπενθυμίζει πως νέο της κουπέ θα φανερωθεί… μέσω Άλπεων σε περίπου δύο εβδομάδες, δίχως όμως να διευκρινίζεται οποιοδήποτε άλλο στοιχείο. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε και με τα όσα έχουμε γράψει, η νέα Alpine θα ονομάζεται A120, ως διάδοχος της θρυλικής 110. Τώρα, σχετικά με την teaser εικόνα δεν φαίνεται τίποτε άλλο παρά μία κορυφή των Άλπεων και ίσως με αυτό τον τρόπο η γαλλική εταιρία να θέλει να τονίσει πως το νέο της μοντέλο θα διατηρήσει το ρετρό στιλ του αρχέτυπου.

Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί το μοντέλο παραγωγής, αλλά οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν περίπου ένα χρόνο αργότερα με τις φήμες να αναφέρουν πως θα υπάρχει turbo κινητήρας στα 1.800 cc ή στα 1.600 cc. «Δεν θα βιαστούμε για το λανσάρισμα, θέλουν όλα να είναι απολύτως τέλεια» είχε πει ο Bernard Ollivier, το αφεντικό της Alpine.

Advertisement
Advertisement

Alpine teaser production 1200