Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο SsangYong Korando: Πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο SsangYong Korando: Πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες

ΝΕΑ

Νέο SsangYong Korando: Πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες

ΝΕΑ

Τις πρώτες φωτογραφίες μαζί με κάποιες πρώτες πληροφορίες για το ολοκαίνουριο Korandr, έδωσε στη δημοσιότητα η SsangYong, με τα νέα να μας έρχονται νωρίτερα από το παγκόσμιο ντεμπούτο του μοντέλου στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

 

To ολοκαίνουριο SUV της SsangYong που θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές Μαρτίου στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στην Γενεύη φαίνεται πως έχει επηρεαστεί σχεδιαστικά από το μεγαλύτερο G4 Rexton με τις αναφορές των σχεδιαστών να κάνουν την εμφάνισή τους στο εμπρός, το πίσω μέρος αλλά και στα πλαϊνά του αμαξώματος, κάτι που φαίνεται και στη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων. Παράλληλα βλέπουμε σχεδιαστικές αναφορές και στο πρωτότυπο e-SIV Concept το οποίο και είδαμε για πρώτη φορά στο περασμένο σαλόνι της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Εικόνα έχουμε και από το εσωτερικό του νέου Korando το οποίο παρουσιάζεται ιδιαιτέρως σύγχρονο και αρκούντως εντυπωσιακό. Το πάνω μέρος του ταμπλό με τις ευθείες γραμμές που το διατρέχουν από άκρη σε άκρη και “συνεχίζουν” και στο πάνω μέρος των θυρών είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ το βλέμμα πέφτει και στις δύο μεγάλες οθόνες με εκείνη που παίζει τον ρόλο του πίνακα πληροφοριών για τον οδηγό να έχει διαγώνιο 9 ιντσών, ενώ η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας-πολυμέσων είναι ακόμη μεγαλύτερη στις 10,25 ίντσες.

Advertisement

Η Ssangyong κάνει παράλληλα λόγο και για τους χώρους του νέου Korando με εκείνον για τις αποσκευές να ανέρχεται στα 551 λίτρα, ενώ η πίσω πόρτα μπορεί να ανοίξει και ηλεκτρικά. Στην πατρίδα του το νέο SUV των Κορεατών θα είναι διαθέσιμο με turbodiesel κινητήρα 1,6 λίτρων και αγνώστων λοιπών στοιχείων, προς το παρόν.