Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Skoda Superb Combi με τεράστιο πορτμπαγκάζ!

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Skoda Superb Combi με τεράστιο πορτμπαγκάζ!

ΝΕΑ

Νέο Skoda Superb Combi με τεράστιο πορτμπαγκάζ!

ΝΕΑ

Η τσέχική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την έκδοση Combi του νέου Superb που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αν αναζητάτε ένα μοντέλο με τεράστιους χώρους και χαρακτήρα που να προσεγγίζει τις premium κατηγορίες, τότε αυτό δεν είναι άλλο από το νέο Superb Combi που θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους τέλη του έτους. Χαρακτηριστικό είναι πως το πορτμπαγκάζ φτάνει τα 660 lt με αποτέλεσμα να είναι 27 lt μεγαλύτερο από το απερχόμενο μοντέλο. Μάλιστα, όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν η πρακτικότητα ανέρχεται στα 1.950 lt, ενώ οι χώροι για τους επιβάτες παραμένουν σε κορυφαία επίπεδα πάνω στο μεταξόνιο των 2.841 mm.

Αξιοσημείωτο είναι πως το το Combi είναι ελαφρώς κοντύτερο από το κανονικό Superb (στα 4.856 mm) και ελαφρώς ψηλότερο (κατά 9 mm), ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες πρακτικές λύσεις, όπως το αυτόματο ρολό, το διπλό δάπεδο ή την τσάντα μεταφοράς με μεταβλητό μέγεθος. Η γκάμα των κινητήρων προέρχεται από το «νορμάλ» Superb με την ισχύ να ξεκινά από την τετρακύλινδρη 1.6 TDI με τα 120 PS και να κορυφώνεται στην δίλιτρη βενζίνης με 280 PS.

Advertisement
Advertisement

2015 Skoda Superb Combi (1)

2015 Skoda Superb Combi (2)