Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο SEAT Ibiza και σε cabrio

Ελλάδα 17:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο SEAT Ibiza και σε cabrio

ΝΕΑ

Το νέο SEAT Ibiza και σε cabrio

ΝΕΑ

Aν και μεγαλεπήβολο σαν project, γνωστός ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει την δική του πρόταση σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι η cabrio έκδοση του νέου SEAT Ibiza. Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η 5η γενιά του Ibiza, που είδατε πρόσφατα μέσα από το newsauto.gr, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα των Ισπανών, μετά το άρτι αφιχθέν Αteca. Μάλιστα το VW Group έριξε τόσο μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο project που το εξόπλισε με τεχνολογίες που θα δούμε στο Polo επόμενης γενιάς (νέα πλατφόρμα MQB A0, το νέο μοτέρ 1,5 TSI Evo και άλλα).

Χωρίς να γνωρίζουμε αν η SEAT προτίθεται να κατασκευάσει και σε cabrio έκδοση το νέο Ibiza, η συγκεκριμένη ψηφιακή εικόνα ανεξάρτητου σχεδιαστή σίγουρα θα αποτελέσει μια καλή βάση για σκέψεις, καθώς το όλο εγχείρημα αποσπά θετικές κριτικές. Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε και από την εικόνα, το 2θυρο αμάξωμα (το μοντέλο παραγωγής θα διατίθεται αποκλειστικά με 5 πόρτες) διαθέτει υφασμάτινη οροφή και φέρει όλες τις λεπτομέρειες της FR έκδοσης.  Μένει να δούμε αν η SEAT θα λάβει σοβαρά υπόψη της τη συγκεκριμένη πρόταση και τελικά προχωρήσει στην κατασκευή του μοντέλου.

 

Advertisement
Advertisement