Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο προϊόν από την Tesla, αλλά όχι αυτοκίνητο…

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο προϊόν από την Tesla, αλλά όχι αυτοκίνητο…

ΝΕΑ

Νέο προϊόν από την Tesla, αλλά όχι αυτοκίνητο…

ΝΕΑ

Ο Elon Musk ανήρτησε στο Twitter του μία προειδοποίηση ότι η εταιρεία του, Tesla Motors CEO, θα αποκαλύψει μία νέα σειρά παραγωγής προϊόντος τον επόμενο μήνα. Δεν θα είναι όμως αυτοκίνητο!

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΓΡΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο Musk κατάφερε με αυτό του το tweet να προκαλέσει μία αύξηση της τάξης του 3% όσον αφορά την αξία των μετοχών της Tesla, Συγκεκριμένα, έγραψε: «Νέο σημαντικό γραμμή προϊόν – όχι αυτοκίνητο – θα παρουσιαστεί στο Στούντιο Σχεδίου Hawthorne την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 20.00».

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η εταιρεία του εργάζεται πάνω σε μια ποικιλία των ηλεκτρικών συστημάτων αποθήκευσης, μεταξύ των οποίων και συστήματα, τα οποία θα μπορούν να συγκεντρώνουν και να αποθηκεύουν ενέργεια από ηλιακούς συλλέκτες και ίσως ηλιακών πάνελ φτιαγμένα από μία άλλη εταιρεία του, τη Solar City.

Advertisement
Advertisement

Ειδήμονες του… διαδικτυακού σχολιασμού, έσπευσαν να σχολιάσουν με χιούμερο το αντικείμενο των αποκαλυπτηρίων, κάνοντας λόγο για αερόστρωμνο (γνωστό και ως hovercraft) ή μία ιπτάμενη σκούπα.

Πρέπει να σημειωθεί πως την τελευταία φορά που ο Musk ξεσήκωσε με προσωπικό του τιτίβισμα, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Συγκεκριμένα, είχε προαναγγείλει ένα προϊόν που θα έδινε τέλος στο «άγχος της αυτονομίας», που αποτελεί το φόβο των οδηγών των ηλεκτρικών οχημάτων.

Advertisement

Όταν όμως μερικές μέρες μετά αποκάλυψε πως η «επανάσταση» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Tesla να μπορούν να εντοπίζουν σταθμούς φόρτισης και να υπολογίζει τις πιθανότητές τους να φτάσουν ως εκεί, οι μετοχές της εταιρείας του έπεσαν κατά αρκετές ποσοστιαίες μονάδες.

Μένει να δούμε, αν αυτή τη φορά, η «έκπληξη» του Musk θα έχει θετικό αντίκτυπο ή όχι.

Advertisement