Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Peugeot E-3008: Μεγάλος νικητής των Red Dot Awards 2024

Ελλάδα 23:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Peugeot E-3008: Μεγάλος νικητής των Red Dot Awards 2024

ΝΕΑ

Νέο Peugeot E-3008: Μεγάλος νικητής των Red Dot Awards 2024

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό SUV της Peugeot κέρδισε το φετινό Red Dot Award, με το σύγχρονο και δυναμικό ντιζάιν του να ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Peugeot E-3008 εντυπωσίασε 39 ειδικούς κριτές στη διεθνή απονομή των φετινών βραβείων Red Dot Design, ξεχωρίζοντας και κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία «Product Design».

Το δυναμικό και τολμηρό ντιζάιν του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της γαλλικής μάρκας κέρδισε τους κριτές, χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση της ανανεωμένης μάσκας, των νέων φωτιστικών σωμάτων, του ολοκαίνουργιου πίσω μέρους και την συνολικά επιβλητική του παρουσία.

Το best-seller της Peugeot ξεχώρισε μεταξύ άλλων, χάρη στο fastback SUV σχεδιασμό του και την διακριτική του αεροτομή που ενισχύει την αεροδυναμική του απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά, η δυναμική εμφάνιση του E-3008 κατάφερε να συνδυαστεί με όμορφα χρώματα και ποιότητα κατασκευής, κάτι που κέρδισε και τους κριτές, αλλά και το αγοραστικό κοινό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το 3008 ξεχωρίζει σχεδιαστικά και κερδίζει το Red Dot Award, αφού ο προκάτοχός του, αναδείχθηκε νικητής το 2017. Του 2024 το βραβείο σηματοδοτεί την ένατη φορά που ένα μοντέλο της Peugeot κερδίζει το Red Dot Design Award, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η γαλλική μάρκα εναρμονίζεται με τα δεδομένα του καταναλωτή.

Ο διευθυντής σχεδιασμού της Peugeot, Matthias Hossan δήλωσε μετά την απονομή: «Χαίρομαι πάρα πολύ που αναγνωρίζεται το ντιζάιν του Peugeot E-3008 με το Red Dot Design Award. Το Peugeot E-3008 συνδυάζει την ευρηματικότητα και την επιμονή της Peugeot και αποτελεί την επιτομή όλων των αξιών της επωνυμίας μας.

Advertisement

«Ο επαναπροσδιορισμός του Peugeot 3008 σήμανε τον εκσυγχρονισμό της εικόνας του και την εναρμόνιση της δυναμικής σχεδίασης και της βέλτιστης απόδοσης χρησιμοποιώντας μία σιλουέτα fastback. Αυτό το βραβείο αποδεικνύει ότι η δημιουργικότητα της ομάδας μας απέδωσε καρπούς» τόνισε.