Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο «παιχνίδι» του Bond

Ελλάδα 7:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο «παιχνίδι» του Bond

ΝΕΑ

Το νέο «παιχνίδι» του Bond

ΝΕΑ

Μετά τον εντοπισμό του πρωτότυπου για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι, κατάσκοποι εντόπισαν την Aston Martin Vantage του 2018, σε ψυχρές καιρικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το νέο σέξι μωρό της Aston Martin κρύβεται επιμελώς κάτω από ένα σύνολο πλαστικών πάνελ του αμαξώματος. Η βρετανική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για την αμφίεση της νέας Vantage, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το σημερινό μοντέλο θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα σχήματα αυτοκινήτου στον κόσμο.

Η νέα γενιά του αυστηρά διθέσιου της Aston Martin αναμένεται να προσελκύσει κυρίως έμπνευση από την DB10, διατηρώντας το σχήμα του καθαρότερων γραμμών αλλά και της κομψότητας που πρεσβεύει η φίρμα. Η Aston Martin Vantage αποτελεί το απαύγασμα της διακριτικής σπορ πολυτέλειας, το κερασάκι στην τούρτα για την εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Aston-Martin-Vantage-640

Η νέα Aston Martin θα χρησιμοποιήσει μια εκδοχή της νέας πλατφόρμας αλουμινίου που έκανε το ντεμπούτο της στη DB11. Η νέα Vantage αναμένεται να είναι ελαφρώς μακρύτερη, φαρδύτερη και χαμηλότερη από το σημερινό μοντέλο.

Το μεγαλύτερο νέο είναι η υιοθέτηση του twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων της Mercedes-AMG, ως μέρος της συμφωνίας της Aston Martin με την Daimler. Αυτός θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος, με την Aston Martin να προσφέρει ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ως βασική επιλογή.

Advertisement

Δεύτερη επιλογή κινητήρα αποτελεί ο νέος twin-turbo V12 κινητήρας 5,2 λίτρων της Aston Martin, ο οποίος αναμένεται επίσης να βρει το δρόμο του κάτω από το καπό της Vantage, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια γκάμα για όλα τα γούστα.

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας Aston Martin Vantage αναμένεται κάποια στιγμή στα τέλη του 2017, με μια έκδοση Roadster να ακολουθεί έξι έως εννέα μήνες αργότερα.

Advertisement