Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο όπλο της McLaren

Ελλάδα 15:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο όπλο της McLaren

ΝΕΑ

Το νέο όπλο της McLaren

ΝΕΑ

Mε μια teaser εικόνα του κινητήρα, η McLaren μας δίνει μια μικρή γεύση από το νέο δημιούργημά της που θα μας παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Οι Βρετανοί έχουν ήδη έτοιμο το νέο μέλος της σειράς «McLaren Super Series» και θα μας το παρουσιάσουν στην έκθεση  της Γενεύης. Σήμερα, η εταιρεία δημοσίευσε μια teaser εικόνα από το νέο της μοντέλο, που θα αντικαταστήσει την 650S και θα φέρει-κατά πάσα πιθανότητα-την ονομασία 720S. Η McLaren αναφέρει ότι το μοντέλο της θα κινείται από έναν νέο V8 κινητήρα, με διπλή υπερτροφοδότηση και χωρητικότητα στα 4.000 κυβικά εκατοστά.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβή στοιχεία σχετικά με την ιπποδύναμη του “M840T”, όπως είναι η κωδική ονομασία του εν λόγω μοτέρ, η εταιρεία αναφέρει ότι οι επιδόσεις που θα προσφέρει θα είναι καταιγιστικές. 0-200 km/h σε 7,8 sec και σε 10,4 sec θα μπορεί να διανύει απόσταση ίση με το ¼ του μιλίου. Η νέα 720S, ή όπως αλλιώς ονομαστεί το μοντέλο, θα χρησιμοποιεί-μεταξύ άλλων- το σύστημα «Proactive Chassis Control II» μέσω του οποίου ο οδηγός θα μπορεί να προσαρμόζει τις παραμέτρους του αυτοκινήτου στις απαιτήσεις του.Τέλος, όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από τη σχετική φωτογραφία, ο κινητήρας του μοντέλου θα είναι ορατός και απ έξω, καθώς θα χρησιμοποιηθεί ένα «διάτρητο» καπό και ειδικός φωτισμός.

Advertisement
Advertisement