Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο μοντέλο από την Donkervoort το Σεπτέμβριο (+video)

Ελλάδα 22:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο μοντέλο από την Donkervoort το Σεπτέμβριο (+video)

ΝΕΑ

Νέο μοντέλο από την Donkervoort το Σεπτέμβριο (+video)

ΝΕΑ

Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσει η Donkervoort το νέο της μοντέλο για το οποίο τώρα μας δίνει ένα σύντομο teaser video.

Advertisement
Advertisement

Η Donkervoort δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το νέο της μοντέλο που θα παρουσιάσει στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά όλα δείχνουν πως και αυτό θα βασίζεται στο D8.

Οι βασικές σχεδιαστικές γραμμές του αυτοκινήτου θα είναι αυτές που ξέρουμε από τα υπόλοιπα μοντέλα που έχουμε δει από την εταιρεία. Φαίνεται βέβαια, πως θα υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές, όπως είναι τα πίσω φώτα που έχουν αναθεωρηθεί σχεδιαστικά. Η εταιρεία συνοδεύει το σύντομο teaser video για το νέο της αυτοκίνητο, με το «Κάθε εταιρεία μπορεί να σας πουλήσει ένα από τα αυτοκίνητά της. Μόνο η Donkervoort μπορεί να δημιουργήσει το δικό σας αυτοκίνητο».

Advertisement
Advertisement

Αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι το επερχόμενο μοντέλο θα προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες customizing αλλά σίγουρα θα έχουμε περισσότερα να μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι και μέχρι την επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου. Όπως είπαμε, το μοντέλο αυτό φαίνεται να βασίζεται στο D8, του οποίου τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αρκετά εντυπωσιακά. Διαθέτει έναν πεντακύλινδρο turbo κινητήρα 2,5 λίτρων της Audi που αποδίδει 421 ίππους και παρουσιάζει μέγιστη τιμή ροπής τα 57,1 kgm. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται με ένα 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή ένα 6τάχυτο σειριακό και οι επιδόσεις που σημειώνει είναι 2,7 δευτερόλεπτα για τα 100 χλμ./ώρα από στάση και τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα. Όσο για την τιμή, αυτή αναμένεται να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η Bugatti Rimac LLC είναι γεγονός!
Το παρασκήνιο πίσω από την καταστραμμένη Bugatti (+video)
Νέο Audi RS 3: Το καθημερινό sportscar (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement