Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Mitsubishi Space Star

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Mitsubishi Space Star

ΝΕΑ

Νέο Mitsubishi Space Star

ΝΕΑ

Η Mitsubishi αποκάλυψε τα μοντέλα Mirage hatchback και Sedan, (το Space Star για την Ευρώπη) λίγο πριν την έναρξη της Διεθνούς Εκθέσεως αυτοκινήτου της Ταϊλάνδης (2019 Motor Expo Thailand) στις 28 Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

 

Ανανέωση για την σειρά των μικρών Mitsubishi Mirage (Hatchback και Sedan) στην Ασιατική αγορά. Το γνωστό στην Ευρώπη ως Mitsubishi Space Star απόκτησε νέα χαρακτηριστικά. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πως το σχήμα ενσωματώνει τον σχεδιασμό «Dynamic Shield» στην μάσκα και τα φωτιστικά σώματα. Ως εκ τούτου, υπάρχουν νέα φώτα LED εμπρός και πίσω, όπου εκεί άλλαξε και το σχήμα (ακολουθεί το σχήμα L). Άλλες τροποποιήσεις έγιναν επίσης στο σχήμα του προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi επιπλέον προτείνει δύο νέα εξωτερικά χρώματα: White Diamond και το Attrage Sand Yellow. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών σε δύο χρωματικούς τόνους και με ασημένιο στεφάνι.

Στο εσωτερικό, τα Mirage και Attrage έχουν μαλακά υλικά στο ταμπλό, αλλά και sportive διακοσμητικά που θυμίζουν ανθρακόνημα. Επίσης, υπάρχουν νέα καθίσματα που είναι καλυμμένα με ταπετσαρία που συνδυάζει ύφασμα και συνθετικό δέρμα, ενώ οι ραφές είναι ευδιάκριτες και έντονες. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία συνδεσιμότητας με το σύστημα Smartphone Display της Mitsubishi που προσφέρει οθόνη 7 ιντσών με υποστήριξη Apple CarPlay. Λεπτομέρειες του κινητήρα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ως τώρα το μοντέλο έχει κινητήρες 1.2 λίτρων.

Advertisement

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης: Το Mitsubishi Space Star ανανεώνεται

Mitsubishi Space Star από πόσο;

Οδηγούμε το Mitsubishi Space Star

Advertisement