Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέο μικρό SUV από τη Ford

Ελλάδα 3:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nέο μικρό SUV από τη Ford

ΝΕΑ

Nέο μικρό SUV από τη Ford

ΝΕΑ

Σε δοκιμές εξέλιξης βρίσκεται το νέο μικρό SUV μοντέλο της Ford, το οποίο αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Advertisement
Advertisement

 

Η Ford είναι έτοιμη να επεκτείνει την γκάμα των SUV μοντέλων της στην Ευρώπη, με σκοπό να ανταποκριθεί στην ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για αυτού του είδους τα αυτοκίνητα. Όπως μπορούμε να δούμε και στις εικόνες που σας παρουσιάζουμε, το επόμενο Project της φίρμας αφορά ένα νέο μικρό SUV, με βάση το Fiesta, το οποίο θα αντικαταστήσει το EcoSport (θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Κραϊόβα στη Ρουμανία).

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά αναμένουμε ένα σύνολο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και με μυώδες αμάξωμα, ώστε να διαφοροποιηθεί από το υπάρχον crossover Fiesta Active. Ταυτόχρονα, η γκάμα κινητήρων του θα περιλαμβάνει-όπως είναι φυσικό-τον 1.000άρη EcoBoost και τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 TDCi με τους 120 ίππους. Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Β Segment SUV της Ford θα ονομαστεί Puma (ο κωδικός αυτός είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα για το μικρό κουπέ της φίρμας).

Στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού της Ford, σύμφωνα με την οποία η ευρωπαϊκή γκάμα της θα προσανατολιστεί στα SUV μοντέλα, η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει-επίσης- τη νέα γενιά του Kuga, αλλά και ένα νέο πλήρως ηλεκτρικό off road αυτοκίνητο με ορίζοντα το 2020.

Advertisement