Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Νέο μικρό Jeep το καλοκαίρι!

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Νέο μικρό Jeep το καλοκαίρι!

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Νέο μικρό Jeep το καλοκαίρι!

ΝΕΑ

Το παγκόσμιο αφεντικό της Jeep είναι σίγουρο ότι το μίνι SUV θα έχει τις ίδιες δυνατότητες εκτός δρόμου όπως τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Η Jeep ετοιμάζεται να επεκτείνει τη σημερινή σύνθεση με πληθώρα μεγάλων SUV όπως τα Wagoneer και Grand Wagoneer. 

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Από την άλλη πλευρά του φάσματος, κυκλοφορούν φήμες ότι η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει ένα νέο entry-level μοντέλο που είναι ακόμη μικρότερο από το Renegade.

“Πρέπει να πω ότι κάποιος έχει προχωρήσει αρκετά λογικά”, είπε στον Motoring, προσθέτοντας ότι μια επίσημη αποκάλυψη είναι πιθανό να συμβεί το καλοκαίρι. “Μάλλον θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το μεγάλο μας γεγονός τον Ιούνιο, όταν μιλάμε για τα επόμενα πέντε χρόνια για να δούμε αν είναι στο σχέδιο.

Advertisement
Advertisement

” Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προκλήσεις των εκτός δρόμου προσδοκιών των μεγάλων SUV της Jeep σε ένα μικρότερο μοντέλο ήταν ένα από τα βασικά εμπόδια που δεν άφησαν μέχρι τώρα το νέο SUV να πάρει το πράσινο φως. Ωστόσο, ο Manley (άνθρωπος της Jeep) είναι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι πλέον ζήτημα και ότι το νέο SUV θα είναι συμβατό με τις προσδοκίες.

170606_Jeep-Compass_07

Η Automotive News ανέφερε ότι το νέο Jeep θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα FCA των Panda και Fiat 500. Με μήκος 4.260 mm το Renegade είναι ένα από τα μεγαλύτερα μικρά SUV, οπότε υπάρχει σίγουρα περιθώριο για ένα νέο μοντέλο κάτω από αυτό. Το νέο μικροσκοπικό Jeep αναμένεται να κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Pomigliano της FCA στη Νάπολη της Ιταλίας. Αλλά ενώ ο Manley σκέφτεται ότι θα έχει «ενδεχομένως καθολική αποδοχή», οι πιθανότητες να πωλείται το νέο SUV της Jeep στις ΗΠΑ φαίνεται αυτή τη στιγμή μη πιθανή.