Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Megane RS στο Grand Prix του Μονακό!

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Megane RS στο Grand Prix του Μονακό!

ΝΕΑ

Το νέο Megane RS στο Grand Prix του Μονακό!

ΝΕΑ

Το επίσημο ντεμπούτο για το νέο καυτό hatchback της Renault, του Megane RS, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ωστόσο θα υπάρχει η παρουσία του έκπληξη στο Μονακό την Κυριακή!

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι φήμες μέσα από τη Renault αναφέρουν πως το νέο και πολυαναμενόμενο Megane RS θα κυκλοφορεί στο Μονακό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το νέο γαλλικό hot hatch θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Σαββατοκύριακου στο Grand Prix του Μονακό, ενώ θα έχουν προηγηθεί κάποιοι γύροι στην πίστα στα χέρια του οδηγού της Renault Sport Racing Formula 1, Nico Hülkenberg. Για την περίσταση, το Megane RS θα αποδώσει φόρο τιμής στις αγωνιστικές προσπάθειες του κατασκευαστή φορώντας μια ειδική κίτρινη και μαύρη «ετικέτα»

Οι πληροφορίες ακόμη είναι εσκεμμένα συγκεχυμένες. Εάν δηλαδή ο κινητήρας θα είναι 2λιτρος ή ο 1.8 turbo της Alpine A110 με ισχύ 300 ίππους. Η κίνηση αναμένεται να μεταφέρεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, με τη Renault να επιθυμεί να καταρρίψει το ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Renault-megane-rs-spy-tsiro-640