Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Kia Sportage με τούρμπο κινητήρα

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Kia Sportage με τούρμπο κινητήρα

ΝΕΑ

Νέο Kia Sportage με τούρμπο κινητήρα

ΝΕΑ

Η νέα γενιά Sportage θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό της έκθεσης της Φρανκφούρτης και με τούρμπο κινητήρες βενζίνης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Προς το παρόν το νέο Kia Sportage βρίσκεται στην τελική φάση της εξέλιξής του και των δοκιμών του στους ευρωπαϊκούς δρόμους, κυκλοφορώντας με το γνωστό καμουφλάζ. Αν και ακόμη είναι νωρίς, οι πληροφορίες μας λένε πως το νέο Sportage θα διαθέτει στην γκάμα του τον γνωστό ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,6 lt με 135 PS, καθώς και το νέο turbo ίδιας χωρητικότητας που θα αποδίδει 176 PS και θα συνδυάζεται εναλλακτικά με τετρακίνηση.

Εδώ να πούμε πως υπάρχουν φήμες από κορεατικά μπλογκ για μικρότερη 1.200άρη turbo μοτέρ με 132 άλογα, αλλά οι πληροφορίες μας δεν επιβεβαιώνουν την είδηση αυτή. Τουλάχιστον για την Ευρώπη όπου το βάρος θα αναλάβει ο αναβαθμισμένος 1.7 CRDi, ενώ θα υπάρχουν και μεγαλύτερες δίλιτρες εκδόσεις με 136 και 184 PS. Σχεδιαστικά, το νέο Sportage αναμένεται να είναι μία εξελιγμένη εκδοχή του τωρινού αμαξώματος που συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο ελκυστικά στην κατηγορία των SUV.

Advertisement
Advertisement