Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Jeep Gladiator σε μία υποθετική έκδοση 6×6

Ελλάδα 20:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Jeep Gladiator σε μία υποθετική έκδοση 6×6

ΝΕΑ

To νέο Jeep Gladiator σε μία υποθετική έκδοση 6×6

ΝΕΑ

Ένα από τα μοντέλα-κράχτες της Jeep στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες αναμένεται να είναι η pick-up έκδοση του Wrangler, με το κωδικό όνομα Gladiator. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποτελέσει επίσης μία πολύ καλή βάση για διάφορους βελτιωτές.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Αρκετοί από τους οίκους βελτιώσεων θα επικεντρωθούν στην «μετάλλαξη» του Jeep Gladiator τόσο σε ότι αφορά την αισθητική του αμαξώματος, όσο και στις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Κάποιοι μάλιστα σκέφτονται να τοποθετήσουν και έναν επιπλέον άξονα, με το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό να είναι η Hennessey Performance.

3-chariatis-530

Μέχρι να συμβεί αυτό, ήδη υπάρχουν οι πρώτες rendering εικόνες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από την Allcarnews, και μας δείχνουν την υποτιθέμενη έκδοση Gladiator 6×6 που σίγουρα θα προσφέρει περισσότερες off road αναζητήσεις και μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο για αποσκευές και αντικείμενα.

Advertisement

Για να επιστρέψουμε στην έκδοση παραγωγής, επίσημα έγγραφα ανακοινώνουν ότι το Jeep Gladiator θα προσφέρεται με συστήματα τετρακίνησης Command-Trac και Rock-Trac, φαρδύτερους άξονες Dana 44, εμπρός αντιστρεπτική ράβδο που μπορεί να αποσυνδεθεί και off road ελαστικά 33 ιντσών. Χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το Gladiator δείχνει ικανό να περάσει από οποιοδήποτε εμπόδιο, η ελκτική του ικανότητα φτάνει τα 3.470 kg και η φόρτωσή του τα 725 kg.  Τέλος, κάτω από το καπό θα υπάρχει αρχικά ο V6 βενζινοκινητήρας των 3,6 λίτρων, ενώ μέσα στο 2020 θα λανσαριστεί και η πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον V6 EcoDiesel των 3,0 λίτρων.

2018 Jeep Wrangler JL Unlimited Red Off-Road Rear Exterior-chariatis-640

Advertisement