Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Honda Civic Type R με μικρές επεμβάσεις

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Honda Civic Type R με μικρές επεμβάσεις

ΝΕΑ

Νέο Honda Civic Type R με μικρές επεμβάσεις

ΝΕΑ

Το ισχυρό hot hatch, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Τόκιο, δέχτηκε διακριτικές πινελιές ανανέωσης χωρίς να επηρεάσει καθόλου την ιπποδύναμη του 2λιτρου turbo κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Honda προχώρησε σε ανανέωση του Civic με τα βλέμματα να μαγνήτισε κυρίως η έκδοση Type R. Η ιαπωνική εταιρεία δεν έκανε καμία μεγάλη αισθητική αναβάθμιση και μάλιστα κράτησε την ίδια ιπποδύναμη του 2λιτρου turbo κινητήρα. Ποιες όμως είναι τελικά οι αλλαγές που έγιναν για το Honda Civic Type R του 2020;

Οι αλλαγές στη σχεδίαση έγιναν κυρίως να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την αεροδυναμική του σπορ μικρομεσαίου μοντέλου, ενώ ένα έμπειρο μάτι θα διακρίνει την ελάχιστα μεγαλύτερη γρίλια στον εμπρός προφυλακτήρα για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Ακόμα, αποκλειστικά για το νέο Type R θα διατίθεται και το χρώμα Boost Blue (που βλέπετε στις φωτογραφίες). Αλλαγές έχουν γίνει στο σύστημα πέδησης, επιτρέποντας στο ισχυρότερο Civic να σταματάει ακόμα πιο γρήγορα και αναβαθμίστηκε η ανάρτηση, αυξάνοντας την άνεση στην κανονική οδήγηση. Στο εσωτερικό συναντάμε ένα νέο τιμόνι ντυμένο με Alcantara και καινούργιο λεβιέ ταχυτήτων. Κάτω από το καπό θα συνεχίσει να φωλιάζει ο 2λιτρος turbo κινητήρας των 320 ίππων και 400 Nm ροπής. Η δύναμη μεταφέρεται μέσω του χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων στον εμπρός άξονα και εξοπλίζεται με διαφορικό μπλοκέ.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στο έτος, το νέο Honda Civic Type R αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην αγορά.