Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο GMC Sierra HD με περισσότερες δυνατότητες

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο GMC Sierra HD με περισσότερες δυνατότητες

ΝΕΑ

Νέο GMC Sierra HD με περισσότερες δυνατότητες

ΝΕΑ

Το GMC Sierra HD φέρνει το τελευταίο κομμάτι της αμερικανικής τεχνολογίας στην κατηγορία των επιβλητικών pick up ημιφορτηγών. Λεπτομέρειες όπως η μάσκα που εκτείνεται στους κεκλιμένους προβολείς, τα πιο καθορισμένα τόξα των τροχών και ένα πρησμένο καπό, δίνουν το στίγμα…

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, το νέο αμάξωμα του Sierra HD δεν έχει απλώς βελτιώσει το στυλ, το γιγαντιαίο GMC επωφελείται από μια βελτιωμένη καρότσα με μικρότερο ύψος, νέα πλευρικά σκαλοπάτια μπροστά από τους πίσω τροχούς και προαιρετικό βήμα πίσω πόρτας για να διευκολυνθεί η είσοδος στο πίσω τμήμα. Ονομάζεται MultiPro και είναι διαθέσιμη σε όλη τη γκάμα. Με μια νέα ρύθμιση ανάρτησης η οποία περιλαμβάνει αμορτισέρ Rancho, προστατευτικά για τα ζωτικά μηχανικά μέρη, πίσω μπλοκέ διαφορικό και ελαστικά Michelin 18 ιντσών, στοχεύει να γίνει ατρόμητο μακριά από τον πολιτισμό.

Λεπτομέρειες όπως το σκούρο χρώμιο, η μαύρη μάσκα, οι βαμμένοι προφυλακτήρες και τα κόκκινα άγκιστρα ρυμούλκησης διακρίνουν περαιτέρω το AT4 από άλλα μοντέλα της σειράς Sierra HD. Το εσωτερικό διαθέτει δερμάτινα καθίσματα και μια τεράστια οθόνη προβολής 15.0 ιντσών που περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό όργανο μέτρησης της κλίσης. Όπως και το Chevrolet Silverado HD του 2020, το Sierra HD χαιρετίζει έναν νέο βενζινοκινητήρα V8. Παρόλο που η GMC δεν είναι έτοιμη να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές μάθαμε πως πρόκειται για έναν υπερτροφοδοτούμενο ντίζελ 6,6 λίτρων V8 που παράγει 445 ίππους. Υποστηριζόμενο από ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων. Επίσης αρκετά βελτιωμένη εμφανίζεται η τιμή του ωφέλιμου φορτίου που δύναται να σηκώσει. Το Sierra HD του 2020 θα τεθεί σε πώληση μέχρι το τέλος του έτους.

Advertisement
Advertisement