Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Focus σε δοκιμές εξέλιξης

Ελλάδα 0:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Ford Focus σε δοκιμές εξέλιξης

ΝΕΑ

Το νέο Ford Focus σε δοκιμές εξέλιξης

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη νέα γενιά του Ford Focus σε δοκιμές εξέλιξης με καμουφλαρισμένο αμάξωμα. Το μοντέλο αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το 2ο εξάμηνου του 2018.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η Ford μας ετοιμάζει την επόμενη γενιά του Focus που θα κάνει την εμφάνισή της στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 (πιθανότατα στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι). Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας προκύπτει ότι το μικρομεσαίο μοντέλο της Ford θα αποκτήσει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση, θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα διαθέτει ένα πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών.

Το νέο Focus θα βασίζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, με τους μηχανικούς της εταιρείας να στοχεύουν στη δημιουργία ενός αυτοκινήτου με οδηγοκεντρική προσέγγιση και συμπεριφορά. Κάτι που άλλωστε επιτάσσει η παράδοση της Ford. Όπως συνέβη και με το Fiesta, το επόμενο Focus θα αποκτήσει νέες εκδόσεις. Έτσι, εκτός της συμβατικής, αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα του μια πολυτελής έκδοση Vignale, αλλά και μια πιο περιπετειώδης, με την κωδική ονομασία Active (με αντίπαλο το Golf Alltrack). Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων, το μικρομεσαίο Ford θα αποκτήσει-μεταξύ άλλων-τον 1.000άρη EcoBoost με τους 140 ίππους, μια plug-in υβριδική έκδοση, αλλά και μια αμιγώς ηλεκτρική που θα τοποθετηθεί απέναντι από το VW e-Golf.

Advertisement
Advertisement