Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Focus και σε έκδοση pick up;

Ελλάδα 0:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Focus και σε έκδοση pick up;

ΝΕΑ

Το νέο Ford Focus και σε έκδοση pick up;

ΝΕΑ

Μία από τις τελευταίες φήμες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου θέλει την Ford να παρουσιάσει και ένα ελαφρύ pick up με τα χαρακτηριστικά του Focus. Οι ψηφιακές αναπαραστάσεις που ακολουθούν ρίχνουν το απαραίτητο λάδι στην φωτιά… ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η φήμη για ένα μαζεμένο σε διαστάσεις pick up από την Ford, το οποίο θα βασίζεται στο δημοφιλές Focus θα μπορούσε να γίνει και πραγματικότητα με στόχο για την εταιρία όχι μόνο τις ευρωπαϊκές αγορές αλλά και εκείνες της Αμερικής, Βόρειας και Νότιας. Η Ford διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από pick up για την αμερικάνικη Ήπειρο, είναι όμως όλα μεγάλα σε διαστάσεις. Ένα compact pick up ίσως και να είχε νόημα για την Ford καθώς ένα τέτοιο μοντέλο απουσιάζει από την γκάμα της, κάτι που ισχύει και για τους υπόλοιπους κατασκευαστές για την τεράστια αγορά των Η.Π.Α.

Οι ψηφιακά επεξεργαμένες εικόνες που βλέπετε στις οθόνες σας αποτελούν δημιουργία του σχεδιαστή Kleber Silva, με μικρές διαφορές στο εμπρός μέρος μεταξύ του pick up το κίτρινο χρώμα και εκείνου με το μπορντό. Οι τέσσερις πόρτες του Focus έχουν παραμείνει, το ύψος του αμαξώματος από το έδαφος έχει αυξηθεί και η καρότσα, μπορεί να μην είναι στο μέγεθος που έχουν συνηθίσει οι Αμερικάνοι, μπορεί ωστόσο να εξυπηρετήσει άριστα σε μικρότερα φορτία.

ford-focus-pickup-renders-kleber-silva-640-2

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες θέλουν το μικρό pick up της Ford να κάνει την εμφάνισή του κάποια στιγμή το 2022 με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς και την ισχύ να παράγεται από τον τρικύλινδρο turbo 1.500άρη της εταιρίας, ενώ η τετρακίνηση μένει προς το παρόν, εκτός συζήτησης.

ford-focus-pickup-renders-kleber-silva-640

Το γεγονός πάντως ότι ένα τέτοιο μοντέλο απουσιάζει από την γκάμα της Ford (αλλά και των υπόλοιπων κατασκευαστών) μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι Αμερικάνοι έχουν μια τάση να πηγαίνουν στο… XXL με τα pick up τους και έχει περάσει περισσότερο από μία 10ετία από τότε που υπήρχε έστω και μία ανάλογη πρόταση για την αγορά των Η.Π.Α., από οποιαδήποτε εταιρία.