Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο εταιρικό έμβλημα για τη Lamborghini

Ελλάδα 14:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο εταιρικό έμβλημα για τη Lamborghini

ΝΕΑ

Νέο εταιρικό έμβλημα για τη Lamborghini

ΝΕΑ

Η Automobili Lamborghini ανανέωσε τον εταιρικό λογότυπό της έπειτα από είκοσι χρόνια με σκοπό να τον κάνει να είναι πιο «γενναίος» και να αντιπροσωπεύει καλύτερα το «αναπάντεχο», όπως ανακοινώθηκε.

Advertisement
Advertisement

Η αλλαγή στη στρατηγική της Automobili Lamborghini για την εξέλιξη και παραγωγή καινούργιων μοντέλων συνοδεύεται και από την αντίστοιχη αισθητική διαφοροποίηση του ταύρου, ο οποίος εικονίζεται στο έμβλημά της.

Οι άνθρωποι της τμήματος Direzione Cor Tauri ασχολήθηκαν με αυτό και δημιούργησαν μια νέα εικόνα η οποία προσδιορίστηκε με τη φράση την οποία μπορούμε να αποδώσουμε στα ελληνικά ως «Οδηγώντας τον άνθρωπο πιο μακριά».

Το νέο έμβλημα δεν θα υπάρχει μόνο στα αυτοκίνητα της Lamborghini αλλά θα χρησιμοποιείται και στα επίσημα έγγραφά της για την εταιρική επικοινωνία της. Όπως ανακοινώθηκε το μαύρο και το λευκό φόντο θα είναι οι βασικές αποχρώσεις που συμβολίζουν με σαφή τρόπο την ταυτότητα της ιταλικής εταιρείας. Το χρυσό χρώμα ενισχύει το έμβλημα και το κάνει πιο εμφατικό από πριν.

Advertisement
Advertisement

Ο ταύρος έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο έντονος με σκοπό να καταδεικνύει από την πρώτη στιγμή τον δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητα των μοντέλων της, αλλά και την ιστορία της Lamborghini.

Τέλος, για πρώτη φορά το εταιρικό έμβλημά της θα εμφανίζεται στα ψηφιακά μέσα και σε αποτυπώσεις σε αυτά χωριστά από την κλασική ασπίδα στην οποία έχουμε συνηθίσει τον ταύρο, με σκοπό να εμφανίζεται πιο έντονα και να προσδίδει μεγαλύτερη προβολή και να μεταφέρει αμεσότερα το μήνυμα.