Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Πασαρέλα από Lamborghini στο Nammos

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πασαρέλα από Lamborghini στο Nammos

MIRROR

Πασαρέλα από Lamborghini στο Nammos

MIRROR

Συνάθροιση τετράτροχων θηρίων στο διάσημο εστιατόριο του Εμιράτου έλαβε χώρα προ ημερών και αρκετοί αναρωτήθηκαν ποιος ή ποια παρήγγειλε μια Aventador ροζ!

Advertisement
Advertisement

Δεν συναντάς κάθε μέρα δέκα Lamborghini Aventador παρκαρισμένη η μία πίσω από την άλλη, εκτός και αν είσαι στο Ντουμπάι, το Εμιράτο της υπερβολής, που ενίοτε αγγίζει τον υπερθετικό βαθμό.

Χάζεψαν όσοι πήγαιναν στην είσοδο του Nammos με το θέαμα των δέκα supercars που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε ένα κλαμπ φανατικών του συγκεκριμένου μοντέλου.

Οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να μαζευτούν για φαγητό στο γνωστό εστιατόριο που στεγάζεται στο Four Seasons και έτσι οι υπόλοιποι πελάτες  βρέθηκαν να θαυμάζουν τις Lambo!

Advertisement
Advertisement

Η μόνη ένσταση είχε να κάνει με μια συγκεκριμένη Aventador, ο ιδιοκτήτης της οποίας-δεν έγινε γνωστό αν ήταν άνδρας ή γυναίκα- επέλεξε να την αποκτήσει με ένα ροζ χρώμα της Barbie!

Κάτι που προκάλεσε πολλές συζητήσεις αφού η συντριπτική πλειοψηφία μίλησε για «ιεροσυλία» και τελείως άκυρη επιλογή σε ότι αφορά το συγκεκριμένο dream car.