Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο επταθέσιο SUV από την Skoda;

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο επταθέσιο SUV από την Skoda;

ΝΕΑ

Νέο επταθέσιο SUV από την Skoda;

ΝΕΑ

Αυξάνονται και πληθαίνουν οι αναφορές που θέλουν την Skoda να ετοιμάζει ένα νέο μεγαλύτερο SUV με 7-θέσια διάταξη στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της γκάμας της μέχρι τα τέλη του 2016, η Skoda πιθανότατα θα λανσάρει ένα νέο SUV που θα τοποθετείται πάνω από το Yeti και θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις από ένα Subaru Forester. Ο βασικός λόγος που το επερχόμενο εκτός δρόμου της Skoda θα είναι τόσο μεγάλο, είναι πως θα διαθέτει και 3η σειρά καθισμάτων, ενώ την βάση θα αποτελέσει μία επιμηκυμένη εκδοχή της MQB πλατφόρμας.

Έτσι, το πρόσφατα ανανεωμένο Yeti θα αποκτήσει ένα μεγαλύτερο «αδερφάκι» το οποίο θα κυκλοφορήσει εξίσου σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις χρησιμοποιώντας κινητήρες από την τωρινή TSI και TDI σειρά. Ο βασικός προσανατολισμός του μοντέλου θα είναι ασφάλτινος δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξει και έκδοση με μεγαλύτερες off-road δυνατότητες.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, να πούμε πως η Skoda σχεδιάζει την παραγωγή και άλλων νέων μοντέλων, αλλά για ευνόητους λόγους στην ατζέντα δεν περιλαμβάνονται sport και coupe μοντέλα (τουλάχιστον για την ώρα).