Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο DS3 Crossback στην «Αυτοκίνηση 2018»

Ελλάδα 9:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο DS3 Crossback στην «Αυτοκίνηση 2018»

ΝΕΑ

Το νέο DS3 Crossback στην «Αυτοκίνηση 2018»

ΝΕΑ

Λίγο μετά την αποκάλυψή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το DS3 Crossback έρχεται να συστηθεί στο ελληνικό κοινό πρωταγωνιστώντας στο περίπτερο της μάρκας στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018»!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Η πανελλήνια πρώτη του γαλλικού μοντέλου πραγματοποιείται στην έκθεση που και φέτος φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου.

Οι επισκέπτες της θα δουν το νέο αυτό μοντέλο που τράβηξε τα βλέμματα στην Πόλη του Φωτός, συνδυάζοντας στιλ, ποιότητα και πληρέστατο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το DS3 Crossback, τον ξεχωριστό σχεδιασμό του, τον πολυτελή εσωτερικό του κόσμο, την τεχνολογική του φαρέτρα σε ότι αφορά σε συστήματα ασφαλείας και infotainment, καθώς και τα κινητήρια σύνολα Puretech και BlueHDi, πατώντας εδώ.

ds3-crossback-leak-c640

Η DS Automobiles υπόσχεται πολυτελές περίπτερο για το ετήσιο ραντεβού της αυτοκίνησης, το οποίο θα κοσμούν κι άλλα πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα όπως η ναυαρχίδα της μάρκας, το DS7 Crossback, και το DS3.