Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο DS Aero Sport Lounge με 675 PS

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο DS Aero Sport Lounge με 675 PS

ΝΕΑ

Νέο DS Aero Sport Lounge με 675 PS

ΝΕΑ

Μετά την αποκάλυψη του νέου DS9, η γαλλική φίρμα ξεσκέπασε το εντυπωσιακό Aero Sport Lounge, το οποίο θα βρει τη θέση του στο περίπτερο της εταιρείας, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Το πολυτελές SUV συγκεντρώνει όλες τις μελλοντικές βλέψεις που έχει η εταιρεία σχετικά με τη σχεδίαση και την τεχνολογία που θα φέρει στα επόμενα μοντέλα. Το DS Aero Sport Lounge έχει μήκος σχεδόν 5 μέτρα και πατάει επάνω σε τεράστιους τροχούς 23 ιντσών. Οι μεγάλες επιφάνειες του αμαξώματος έχουν στόχο να μειώσουν την αεροδυναμική αντίσταση του αυτοκινήτου, ενώ φέρει coupe χαρακτηριστικά.

Στο εμπρός μέρος, η παραδοσιακή γρίλια δίνει τη σκυτάλη σε μια μεγάλη οθόνη, όπου απεικονίζονται ιδιαίτερα γραφικά και το λογότυπο της DS. Τα στενά φωτιστικά σώματα έχουν τεχνολογία matrix LED και η ξεχωριστή τους σχεδίαση ενισχύουν την avant-garde φιλοσοφία.

Advertisement
Advertisement

Για την κίνηση του DS Aero Sport Lounge αναλαμβάνει ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 675 ίππων και η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Κάτω από την καμπίνα βρίσκεται τοποθετημένη η 110 kWh μπαταρία, χαρίζοντας έως και 650 χιλιόμετρα αυτονομία με μία φόρτιση.

Αν και φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν έχουμε ακόμα, η DS αναφέρει ότι κατασκεύασε ένα όχημα με σκοπό να μπορεί κανείς να ταξιδεύει με αρχοντικές ανέσεις. Παράλληλα, οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, οι οποίες μεταφέρουν την εικόνα σε οθόνες που υπάρχουν στο εσωτερικό.

Advertisement