Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο coupe SUV από την Volkswagen για την Κίνα

Ελλάδα 22:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο coupe SUV από την Volkswagen για την Κίνα

ΝΕΑ

Νέο coupe SUV από την Volkswagen για την Κίνα

ΝΕΑ

Tayron X θα ονομάζεται το νέο coupe SUV που θα παρουσιάσει αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας η Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Tayron X αποτελεί ουσιαστικά την coupe εκδοχή του VW Tayron που παράγεται επίσης αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας. Η είδηση για την έλευση του νέου μοντέλου έρχεται από την κινέζικη αυτοκινητιστική ιστοσελίδα PCAuto και βασίζεται σε πληροφορίες από μια εργοστασιακή μπροσούρα του μοντέλου.

Η παρουσίαση του Tayron X αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά με το νέο μοντέλο να βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα MQB και να μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το κανονικό Tayron το οποίο βρίσκεται σε διαστάσεις ανάμεσα στο γνωστό μας Tiguan και την μεγαλύτερη εκδοχή του Tiguan Allspace. Ειδοποιός διαφορά του νέου μοντέλου είναι φυσικά το στυλ-coupe τελείωμα της οροφής η οποία έχει χαμηλώσει κατά 25 χιλ. ενώ διαφορετικά θα είναι επίσης τα πίσω φώτα και ο πίσω προφυλακτήρας.

Advertisement
Advertisement

Βασικό εμπορικό ρόλο στην πορεία του Tayron X αναμένεται να έχουν οι εκδόσεις με τον 2.0 TSI με 180 και 220 ίππους οι οποίοι θα συνοδεύονται από 7άρι κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη ενώ προαιρετικά θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής και τετρακίνησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρεμιέρα του Tayron X είχε προγραμματιστεί για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου τον προσεχή Απρίλιο όμως το ξέσπασμα του Κορωναϊού φαίνεται πως θα οδηγήσει σε ματαίωση αυτού του πλάνου.

Advertisement

 

 

Advertisement