Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο concept από την Bentley τον Ιούλιο

Ελλάδα 2:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο concept από την Bentley τον Ιούλιο

ΝΕΑ

Νέο concept από την Bentley τον Ιούλιο

ΝΕΑ

Στα πλαίσια του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της η Bentley θα αποκαλύψει σε δύο περίπου μήνες ένα νέο concept, η σχεδίαση του οποίου θα αποτελεί μια ματιά στο μέλλον της βρετανικής εταιρίας, σύμφωνα με τους ανθρώπους της.

Advertisement
Advertisement

 

“Είναι ένα μελλοντικό όραμα, όχι σε 100 χρόνια, αλλά ίσως στα επόμενα 30 χρόνια. Είναι το πώς βλέπουμε να εξελίσσεται η Bentley“, δήλωσε στο Auto Express ο διευθυντής του σχεδιαστικού τμήματος της Bentley, Stefan Sielaff και πρόσθεσε: “Περιμένετε να δείτε μια ματιά στο μέλλον αλλά και πώς θα μοιάζει η μάρκα. Η τεχνολογία που θα παρουσιάσουμε είναι είναι παράλληλα εφαρμόσιμη και τα τεχνολογικά μας σχέδια φτάνουν μέχρι και τα επόμενα 30 χρόνια”. Αυτή η τελευταία πρόταση του Sielaff μάλλον υπονοεί ότι θα δούμε κάτι άκρως εντυπωσιακό. Λογικά αυτό που θα αποκαλύψει η Bentley μπορεί και να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αν το κρίνουμε με τα σημερινά δεδομένα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον Sielaff το σχεδιαστικό τμήμα της Bentley δουλεύει πάνω στο συγκεκριμένο project τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο πρέπει να γίνει ακόμη αρκετή δουλειά μέχρι να ολοκληρωθεί, με το concept να βρίσκεται σε κτίριο πολύ κοντά στα κεντρικά της εταιρίας στην πόλη Crewe της Αγγλίας. Όπως και να έχει ο Sielaff υπογραμμίζει ότι η σχεδιαστική γλώσσα θα είναι αρκετά καινοτομική και καθόλου τυχαία. Οι αντιδράσεις του κοινού θα κρίνουν παράλληλα αν αυτή η σχεδιαστική γλώσσα θα περάσει και στα μελλοντικά μοντέλα της Bentley.

Οι φήμες αναφέρουν ότι αναμένεται να δούμε ένα coupe μοντέλο που θα παρουσιαστεί ως ο φυσικός διάδοχος του EXP 10 Speed 6 Concept το οποίο και βλέπετε τις φωτογραφίες. Η πιθανότητα βέβαια να είναι και κάτι εντελώς διαφορετικό είναι μεγάλη.