Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο compact crossover από τη Mazda στη Γενεύη

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο compact crossover από τη Mazda στη Γενεύη

ΝΕΑ

Νέο compact crossover από τη Mazda στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα ενός νέου compact crossover που θα παρουσιάσει στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι η ανανεωμένη γενιά του CX-3.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα ανοίξει τις πύλες της την πρώτη εβδομάδα του Μάρτη και εκεί η Mazda, η οποία θυμίζουμε ότι πλέον επιστρέφει στη χώρα μας, θα ντεμπουτάρει το νέο της compact crossover.

Προς το παρόν, η ιαπωνική φίρμα δεν ανακοινώνει ποιο θα είναι αυτό το νέο μοντέλο, με την πλάστιγγα πάντως να γέρνει προς το ανανεωμένο Mazda CX-3, το μικρότερο crossover  της φίρμας.

Δεν αποκλείεται πάντως το εν λόγω ντεμπούτο να αφορά και την Ευρωπαϊκή εκδοχή του CX-4, του compact coupe-crossover της Mazda, που αυτή τη στιγμή πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Advertisement
Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε και από τα δύο αυτά νέα μοντέλα αφορά αυτή η εικόνα, η εταιρεία ανακοινώνει ότι το αυτοκίνητο θα επηρεαστεί από τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo της μάρκας, που είδαμε στη νέα γενιά του Mazda 3.

Μαζί πάντως με το νέο compact crossover, η Mazda στη Γενεύη θα έχει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του MX-5 30th Anniversary Edition, αλλά και τη νεότερη γενιά των κινητήρων Skyactiv-X, με τεχνολογία SPCCI για βελτιωμένη απόδοση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου/εκπομπές ρύπων.