Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Citroen C3: Αναμένοντας το best seller

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Citroen C3: Αναμένοντας το best seller

ΝΕΑ

Νέο Citroen C3: Αναμένοντας το best seller

ΝΕΑ

Το προηγούμενο έσπασε τα ταμεία και ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλές και στα δυο φύλα. Η έκδοση ντίζελ εκτός από χώρους και στιλ, δεν έκαιγε σχεδόν τίποτα, με αποτέλεσμα να γίνει τρόπος ζωής για πολλούς νέους και όχι μόνο.Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Citroen C3 πέρα από τις παραπάνω αρετές αποκτά και έναν premium αέρα για την κατηγορία Β, ενώ παράλληλα θυμίζει έντονα C4 Cactus σε μικρογραφία, από το οποίο δανείζεται και την πλατφόρμα με ευεργετικά αποτελέσματα στην ακαμψία, την ασφάλεια και τους χώρους.

Στο πίσω τμήμα οι ομοιότητες με το πολυτελές DS3 είναι εμφανείς οπότε χαράς ευαγγέλια για όσους περιμένουν με ανυπομονησία το υπερμίνι της Citroen. Σημειώστε πως θα υπάρχουν 9 διαφορετικοί χρωματισμοί διαθέσιμοι για το αμάξωμα και τρεις παρακαλώ για την οροφή. Στοιχεία του εξοπλισμού θα περιλαμβάνουν πανοραμική οροφή, τεχνολογία «ConnectedCam». Στα συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνεται και «lane departure» και «blind spot warning».

Κάτω από το καπό αναμένεται να δώσουν το παρών δοκιμασμένα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου (BlueHDi), με έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου αλλά και στις περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Συγκεκριμένα, ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων θα παράγει 68, 82 και 110 ίππους ανάλογα με την έκδοση. Από την άλλη, ο νέος 1600άρης ντίζελ κινητήρας θα αποδίδει 75 και 100 ίππους στις δυο εκδόσεις του.

Advertisement
Advertisement