Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Audi Q3: Χωρίς καμουφλάζ (σχεδόν), σε δοκιμές στον δρόμο

Ελλάδα 5:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Audi Q3: Χωρίς καμουφλάζ (σχεδόν), σε δοκιμές στον δρόμο

ΝΕΑ

Νέο Audi Q3: Χωρίς καμουφλάζ (σχεδόν), σε δοκιμές στον δρόμο

ΝΕΑ

To κορυφαίο Audi Q8 παρουσιάστηκε, το Q9 φημολογείται και όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα το επερχόμενο ολοκαίνουριο Q3, το οποίο πιάστηκε στα πράσα από τον κατασκοπικό φακό και μάλιστα χωρίς μεγάλες δόσεις καμουφλάζ. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέας γενιάς Q3 δείχνει πιο μυώδες από το υπάρχουν με πιο φουσκωμένα φτερά τόσο εμπρός όσο και πίσω. Αυτή είναι ίσως και η μεγαλύτερη αισθητική διαφορά που μπορούμε να διακρίνουμε με την οικογενειακή ταυτότητα της Audi να διατηρείται στο ακέραιο. Σε γενικές γραμμές το αμάξωμα του επόμενου Q3 παρουσιάζεται οικείο αλλά πιο δυναμικό και εκμοντερνισμένο σύμφωνα με τρέχουσα σχεδιαστική φιλοσοφία της Audi.

new-audi-q3-2019-640

Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι επίσης πιο δυναμικός γενικότερα σε σχεδίαση, ενώ οι πλαϊνές ποδιές, τα σπόιλερ εμπρός και πίσω αλλά και η αεροτομή, ίσως υπονοούν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποια από τις κορυφαίες εκδόσεις του μοντέλου. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα βέβαια θα μπορούσαν να είναι και κάποιο είδος προκάλυψης. Ωστόσο ο καταλερωμένος από μυγάκια και λοιπά έντομα εμπρός προφυλακτήρας ίσως και να μας δείχνει ότι το συγκεκριμένο Q3 εκτελούσε δοκιμές με υψηλές ταχύτητες κάτι που δικαιολογεί και την απουσία του καμουφλάζ αλλά και την ύπαρξη των αεροδυναμικών βοηθημάτων.

Advertisement
Advertisement

new-audi-q3-2019-640-2

Το νέο Q3, που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB της Audi, αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σύντομα. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει η αποκάλυψη της πιο γρήγορης έκδοσης SQ3 και έπειτα της κορυφαίας από πλευράς επιδόσεων RS.

new-audi-q3-2019-640-3

Advertisement

Πηγή: motor1.com