Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο αυτόνομο πρωτότυπο Toyota e-Racer

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο αυτόνομο πρωτότυπο Toyota e-Racer

ΝΕΑ

Νέο αυτόνομο πρωτότυπο Toyota e-Racer

ΝΕΑ

Ένα νέο πρωτότυπο, το e-Racer αποκάλυψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο η Toyota, το οποίο διαθέτει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης αλλά παράλληλα, μπορεί να προσφέρει και οδηγική απόλαυση.

Advertisement
Advertisement

 

Είναι διθέσιο και η Toyota το παρουσιάζει ως ένα απόλυτα διασκεδαστικό αυτοκίνητο για απαιτητική οδήγηση. Έχει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που αφορούν στην ασφάλεια των μετακινήσεων και μπορεί να υποστηρίξει πλήρως αυτόνομη μετακίνηση. Με τον τρόπο αυτό, η Toyota θέλει να υπογραμμίσει το ότι ακόμα και στην επόμενη μέρα της αυτοκίνησης, όπου η αυτονομία των οχημάτων θα κυριαρχήσει, υπάρχει «χώρος» και για όσους θέλουν να διασκεδάσουν οδηγώντας.

Advertisement
Advertisement

Στο Τόκιο και παρά το γεγονός πως οι επισκέπτες το βλέπουν στατικό, υπάρχει η δυνατότητα με τη χρήση γυαλιών VR, να κάνει κάποιος μια γρήγορη βόλτα σε κάποια από τις πίστες αγώνων ταχύτητας του κόσμου. Δίπλα από το ξεχωριστό αυτό πρωτότυπο, η Toyota παρουσίασε και ένα εξελιγμένο σύστημα το οποίο παίρνει αυτόματα τα μέτρα του κάθε ενδιαφερόμενου οδηγού για να φτιάξει την ιδανική φόρμα για αγωνιστική χρήση. Παράλληλα, εκτός του e-Racer, στο Τόκιο η Toyota έχει φέρει τη δεύτερη γενιά του Mirai (του αυτοκινήτου που κάνει χρήση κυψελών υδρογόνου), το ηλεκτρικό scooter i-Road, καθώς και ένα τελείως νέο διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προορίζεται αποκλειστικά για αστικές μετακινήσεις.