Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο 7θέσιο SUV από την SsangYong

Ελλάδα 3:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο 7θέσιο SUV από την SsangYong

ΝΕΑ

Νέο 7θέσιο SUV από την SsangYong

ΝΕΑ

Στην έκθεση της Γενεύης η SsangYong θα μας παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο, το XAVL, το οποίο μας προϊδεάζει για το 7θέσιο SUV που θα κατασκευάσει η εταιρεία τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Οι Κορεάτες βάζουν τον πήχη ψηλά και στοχεύουν την Land Rover, κατά τα λεγόμενά τους.  Έτσι, η SsangYong έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser εικόνες με τις οποίες ανακοίνωσε μια νέα πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου. Εκεί, η εταιρεία θα μας παρουσιάσει το πρωτότυπο XAVL (eXciting Authentic Vehicle Long SUV)  που θα αποτελέσει τη βάση για το μελλοντικό μεσαίο 7θέσιο SUV της εταιρείας, το οποίο θα επιδιώξει να σταθεί απέναντι στο Discovery Sport.

Advertisement
Advertisement

To μοντέλο παραγωγής θα είναι έτοιμο για λανσάρισμα στις αγορές περίπου το 2019 και όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές εικόνες, αναμένεται να υιοθετήσει μια αρκετά πρωτότυπη σχεδίαση, με πολλές γυάλινες επιφάνειες και έντονες ακμές. Στο εσωτερικό τώρα, διακρίνουμε μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο, αλλά νέους διακόπτες αεροπορικού τύπου στην κονσόλα.

Στελέχη της εταιρείας αναφέρουν ότι το XALV παραγωγής (ή όπως αλλιώς ονομαστεί) θα στηριχτεί πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, θα έχει μια αρκετά μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης & πετρελαίου και θα ενσωματώνει αρκετές νέες τεχνολογίες.

Advertisement