Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νεκρός αναβάτης στο Isle of Man

Ελλάδα 18:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νεκρός αναβάτης στο Isle of Man

NEWSMOTO

Νεκρός αναβάτης στο Isle of Man

NEWSMOTO

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια είχε ο θρυλικός αγώνας μοτοσυκλέτας του Isle of Man, το ετήσιο και πολυήμερο ραντεβού που ξεχωρίζει τους άντρες από τα παιδιά αλλά και τους παράφρονες από τους λογικούς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Είναι η απόλυτη δοκιμασία για κορυφαίους αναβάτες που επιταχύνουν γνωρίζοντας πως ίσως δεν υπάρξει επόμενος γύρος κι αυτό ακριβώς ίσχυε για τον ταλαντούχο Dan Kneen, που έχασε τη ζωή του στον πρώτο γύρο των κατατακτήριων του αγώνα της κατηγορίας Superbike.

Ο τοπικός ήρωας έχασε τον έλεγχο της Tyco BMW κοντά στην Τσέρτσταουν και ανέβασε ακόμα περισσότερο τη θλιβερή λίστα την οποία κοσμούν πάνω από 250 άνθρωποι στα 114 χρόνια ιστορίας του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε είναι αδιανόητο για τους κοινούς θνητούς το πως αυτοί οι αναβάτες πάνε τέρμα γκάζι σε μία διαδρομή που απλώνεται σε 37 μίλια, με πολλά σημεία της να αποτελούν παγίδες θανάτου αφού οι μοτοσυκλέτες κινούνται τέρμα γκάζι (με μέση ωριαία ταχύτητα άνω των 130 μιλίων/ώρα).

Ο Kneen έκανε ντεμπούτο στη διαδρομή πριν μία δεκαετία, στο πλαίσιο του Manx Gran Prix, κερδίζοντας τρεις κατηγορίες! Το πρώτο του βάθρο στο Isle of Man ήρθε πέρυσι, όταν ήταν τρίτος στον αγώνα της κατηγορίας Superstock TT.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την παράνοια του Isle of Man, στο video που ακολουθεί…

Advertisement