Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι νέες τεχνολογίες της σειράς 90 της Volvo

Ελλάδα 5:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι νέες τεχνολογίες της σειράς 90 της Volvo

ΝΕΑ

Οι νέες τεχνολογίες της σειράς 90 της Volvo

ΝΕΑ

H Volvo θα εξοπλίσει το στολίδι της τη σειρά 90, με νέες τεχνολογίες άνεσης και συγκεκριμένα συνδεσιμότητας. Τα Android Auto και Apple CarPlay, θα δώσουν το παρόν σε αυτές τις ακριβές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η Volvo δεν σταματά μόνο σε αυτά τα δυο συστήματα, αφού πληροφορεί τους τυχερούς υποψήφιους πελάτες της πως τα Volvo S90, Volvo XC90 και Volvo V90, θα έχουν τα πιο σύγχρονα συστήματα πλοήγησης με τους πλέον ενημερωμένους χάρτες, οπότε τα καλύτερα έπονται.

Πέρα από την άνεση και την χλιδή, η σουηδική φίρμα, παραδοσιακά ρίχνει το βάρος στο νευραλγικό τομέα της ασφάλειας. Έχουμε και λέμε, αρχικά θα τοποθετηθεί το Slippery Road Alert, ένα σύστημα προειδοποίησης ολισθηρότητας του δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Κατά δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό, το Hazard Light Alert, το σύστημα το οποίο αναλαμβάνει την ενημέρωση του οδηγού για περιορισμένη ορατότητα εμπρός, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, από τυχόν δυνατό φωτισμό που προέρχεται από την απέναντι πλευρά του δρόμου, δηλαδή από οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα.

Αλήθεια είναι πως ολόκληρη η σειρά 90 μας αρέσει ιδιαίτερα. Σε εντάσσει σε ένα παράλληλο σύμπαν, χωρίς θορύβους, άγχος και ανασφάλειες. Όλες αυτές οι τεχνολογίες συμβάλλουν στην υψηλή «εικόνα» της, όχι μόνο θεωρητικά, αλλά στην πράξη και στη δύσκολη καθημερινότητα.