Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες teaser εικόνες του Volvo XC60

Ελλάδα 23:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες teaser εικόνες του Volvo XC60

ΝΕΑ

Νέες teaser εικόνες του Volvo XC60

ΝΕΑ

H αποκάλυψη της 2ης γενιάς του XC60 θα γίνει τις επόμενες ημέρες στην έκθεση της Γενεύης και σήμερα, η Volvo μας αποκαλύπτει ακόμη μερικές teaser εικόνες από το νέο της μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το 2017 θα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα χρονιά για την Volvo. Εκτός του XC40 που θα δούμε προς τα τέλη του έτους, η εταιρεία θα μας παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες και τη 2η γενιά του XC60. Aπό τις πρώτες teaser εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι το μεσαίο SUV της εταιρείας θα έχει αρκετά κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με το άρτι αφιχθέν XC90 (μεγάλη μάσκα και μακρόστενα LED φωτιστικά σώματα και αντίστοιχα φώτα στο πίσω μέρος). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύνολο του αμαξώματος θα παραπέμπει σε μια «μικρογραφία» του μεγαλύτερου XC90 και έτσι αναμένουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον σχήμα, που θα τονώσει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο θα στηρίζεται στην νέα πλατφόρμα της Volvo(SPA) και θα κινείται με 2λιτρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου. Επίσης, στην κορυφή της γκάμας αναμένεται να δούμε την έκδοση Τ8, η οποία θα χρησιμοποιεί ένα plug in υβριδικό σύνολο. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες.