ΝΕΑ

Nέες κατασκοπευτικές εικόνες του Skoda Yeti

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nέες κατασκοπευτικές εικόνες του Skoda Yeti

ΝΕΑ

Nέες κατασκοπευτικές εικόνες του Skoda Yeti

ΝΕΑ

To επόμενο Skoda Yeti θα μεγαλώσει σε διαστάσεις με σκοπό να «παίξει» μπάλα στην κατηγορία του Nissan Qashqai. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από το μοντέλο της Skoda. Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη γενιά του Skoda Yeti θα αποκαλυφθεί στα τέλη του έτους και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής TheophilusChin μας παρουσιάζει τη δική του εκδοχή, σχετικά με τη μορφή που θα έχει το μοντέλο παραγωγής. Όπως μπορούμε να δούμε από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες, το νέο Yeti θα επηρεαστεί σχεδιαστικά από το Kodiaq που λανσαρίστηκε πρόσφατα. Παράλληλα, θα πατήσει πάνω στην MQB πλατφόρμα του Ομίλου VW, το οποίο σημαίνει πως αναμένουμε από τη μια το συνολικό βάρος να μειωθεί περαιτέρω, ενώ από την άλλη, να βελτιωθεί και η ακαμψία του αυτοκινήτου. Επίσης, περιμένουμε και αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων, κάτι που μεταφράζεται και σε μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους.

Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων, στη βάση των βενζινοκινητήρων θα τοποθετηθεί ο 1.000άρης 3κύλινδρος τούρμπο του VW Group, ενώ πιθανότατα θα δούμε και τον 1,4 ΑCT με το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. «Downsizing» περιμένουμε και στους πετρελαιοκινητήρες, με την τοποθέτηση του 1,4 TDI σαν αρχική επιλογή. Επίσης, το μοντέλο θα διαθέτει 4κίνητες και 2κίνητες εκδόσεις. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Yeti αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2017, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο 2018.

Advertisement
Advertisement