ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες για το Infiniti Q30

Ελλάδα 10:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες φωτογραφίες για το Infiniti Q30

ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες για το Infiniti Q30

ΝΕΑ

Όσο πλησιάζει η έκθεση της Φρανκφούρτης (15-16 Σεπτεμβρίου οι μέρες για τον ειδικό Τύπο) τόσο θα αποκαλύπτονται τα νέα αυτοκίνητα που θα κάνουν πρεμιέρα εκεί. Ένα από αυτά είναι το premium μικρομεσαίο της Infiniti, το Q30. Η θυγατρική της Nissan έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμη εικόνα του αυτοκινήτου, ενώ άλλη μία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη φωτογράφιση του Q30 στην Πράγα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στην πρώτη βλέπουμε από μπροστά και στο πλάι το νέο Infiniti, επιτρέποντάς μας να διαμορφώσουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για τη σχεδίασή του. Η όψη του Q30 τονίζεται από τις ακμές στο καπό και το πλάι, από τα… άγρια φωτιστικά σώματα και από τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών. Η δεύτερη φωτογραφία μας δείχνει το πίσω μέρος, με το διαχύτη και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Παρά το γεγονός ότι η πινακίδα κυκλοφορίας είναι η ίδια, οι ζάντες αλουμινίου είναι διαφορετικές, ενώ και η απόσταση από το έδαφος δείχνει αυξημένη. Άλλωστε το Q30 θα αποτελέσει μία εναλλακτική στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων, με πιο off road εμφάνιση από τους κύριους ανταγωνιστές του. Αργότερα θα λανσαριστεί και το QX30, με πραγματικές εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο που γνωρίζουμε με ασφάλεια για τους κινητήρες είναι η παρουσία ενός 2.2 diesel. Πρόκειται προφανώς για το 4κύλινδρο σύνολο που αποδίδει 170 PS και προέρχεται από την Mercedes. Κοινοί θα είναι και κάποιοι άλλοι κινητήρες του Infiniti Q30, όπως ο 2λιτρος turbo βενζίνης με ισχύ 211 ίππους (τον γνωρίζουμε και από την A-Class). Ορισμένα σύνολα θα προέρχονται όμως και από τη Nissan, όπως ο 1.5 diesel, αλλά και ο 1.6 turbo βενζίνης με 163 ίππους.