Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες από την αναμενόμενη BMW M3 Touring

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες φωτογραφίες από την αναμενόμενη BMW M3 Touring

ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες από την αναμενόμενη BMW M3 Touring

ΝΕΑ

Η καμουφλαρισμένη M3 Touring είναι το μεγάλο νέο που περιμένουν όλοι οι φίλοι της BMW για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται, η αναμονή φτάνει στο τέλος της μια και η BMW δείχνει έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα M3 σε έκδοση αμαξώματος Touring.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, κυκλοφόρησε ένα teaser video που δείχνει ένα πρωτότυπο σε διαδικασία δοκιμών από τη BMW. Οι νέες φωτογραφίες που έρχονται από τον «κατασκοπευτικό φακό» στο Μόναχο, δείχνουν την M3 Touring να κινείται γύρω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Οι μεγάλοι αεραγωγοί στον εμπρός προφυλακτήρα και τα πιο φαρδιά φτερά στους τροχούς, δίνουν το στίγμα της κορυφαίας σε επιδόσεις έκδοση της Σειράς 3. Όπως μπορείτε να δείτε, το μοντέλο θα ακολουθήσει τα βήματα της sedan M3 και θα υιοθετήσει μια τεράστια μάσκα που πλαισιώνεται από μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο διαθέτει επίσης αεροδυναμικούς καθρέφτες, επιθετικές πλευρικές «φούστες» και έναν ιδιαίτερης σχεδίασης πίσω προφυλακτήρα. Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει επίσης ένα σπορ σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις και αυτό που φαίνεται να είναι τονισμένα φτερά εμπρός και πίσω τονίζοντας τη μυώδη εμφάνιση. Η BMW διατηρεί σιγή ισχύος σχετικά με το μοντέλο αλλά στο παρελθόν έχει αναφερθεί από επίσημα χείλη πως η M3 Touring βρίσκεται σε καλό στάδιο εξέλιξης. Το μοντέλο αναμένεται  να κυκλοφορήσει μετά την M4 Convertible που έχει ανακοινωθεί πως θα κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο χρόνο.

Δείτε επίσης: 

Advertisement

Η AC Schnitzer κάνει τη BMW M8 Competition ακόμα πιο άγρια

Η Jaguar ετοιμάζει νέο compact ηλεκτρικό SUV

Advertisement

Δοκιμή: BMW 220d Gran Coupe